Adio, Anfield!  Salah , lovitură pentru fani: „Ultimul an la Liverpool”
Mohamed Salah (sursă foto: imago)

Adio, Anfield!Salah, lovitură pentru fani: „Ultimul an la Liverpool”

  • Manchester United - Liverpool. Mohamed Salah (32 de ani) a declarat după victoria echipei sale pe Old Trafford că ar putea pleca de la Liverpool la finalul sezonului.
  • „A fost ultimul meu meci pe Old Trafford cu Liverpool”, a declarat Salah, care joacă pentru Cormorani din 2017.

În septembrie 2023, Liverpool a refuzat oferta de 197 de milioane de euro pe care Al Ittihad a făcut-o pentru transferul lui Mohamed Salah în Saudi Pro League.

United - Liverpool Adversara FCSB, umilită pe  Old Trafford
Citește și
United - LiverpoolAdversara FCSB, umilită pe Old Trafford
Citește mai mult
United - Liverpool Adversara FCSB, umilită pe Old Trafford

Manchester United - Liverpool. Salah, ultimul gol pe Old Trafford

Mohamed Salah a marcat un gol pentru Liverpool în victoria de pe Old Trafford cu United, iar la finalul partidei a anunțat că aceasta a fost ultima sa apariție cu Liverpool pe legendarul stadion.

„Am avut o vară frumoasă și mult timp să mă gândesc, așa cum știți, acesta este ultimul meu an la club. Vreau doar să mă bucur de fotbal, nu vreau să mă gândesc la nimic altceva și vom vedea ce se va întâmpla anul viitor.

Nimeni din club nu a vorbit cu mine despre contract, așa că va fi ultimul meu sezon aici. Vedem la finalul sezonului, nu depinde doar de mine”, a declarat Mohamed Salah pentru Sky Sports.

Salah, 7 ani pe Anfield

Mohamed Salah joacă al optulea sezon pentru Cormorani. Egipteanul a venit pe Anfield în 2017 de la AS Roma, care a încasat 42 de milioane de euro de la gruparea engleză.

Salah, care a cucerit șapte trofee cu Liverpool, a marcat 241 goluri și a oferit 92 de pase decisive în cele 352 de meciuri jucate pentru „cormorani”.

150.000.000 euro
a fost cea mai mare cotă a lui Mohamed Salah, potrivit Transfermarkt

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”