Lovit de steward  Alvaro Morata , victima unui „fault” al unui agent de securitate
Alvaro Morata, lovit peste picior de un steward (foto: Imago)

Lovit de stewardAlvaro Morata, victima unui „fault” al unui agent de securitate

  • Alvaro Morata a tras sperietură zdravănă, după calificarea cu Spania în finala EURO 2024.
  • Atacantul a fost lovit peste piciorul drept de un membru al securității, care a alunecat în timp ce încerca să oprească un fan intrat pe teren.
  • Furia Roja a învins-o cu 2-1 pe Franța și va juca în ultimul act al Europeanului cu învingătoarea dintre Olanda și Anglia.
SPANIA E ÎN FINALĂ Cu un Mbappe șters, Franța a marcat prima, dar n-a putut opri  „Furia Roja”
Citește și
SPANIA E ÎN FINALĂCu un Mbappe șters, Franța a marcat prima, dar n-a putut opri „Furia Roja”
Citește mai mult
SPANIA E ÎN FINALĂ Cu un Mbappe șters, Franța a marcat prima, dar n-a putut opri „Furia Roja”

După o remontada ca la carte, Spania a sărbătorit pe gazon victoria în fața Franței.

Alvaro Morata, victima unui „fault” al unui steward

În plină fiesta, căpitanul ibericilor a fost lovit peste genunchiul drept de un steward care încerca să oprească un spectator intrat pe teren.

În timp ce jucătorii celebrau calificarea în finala Campionatului European, un fan în tricoul Turciei a sărit pe teren pentru a face un selfie cu spaniolii.

Mai mulți membri ai securității arenei au sărit pe teren pentru a-l opri. Suporterul a fost prins din spate de doi stewarzi, iar un al treilea, care venea din lateral, a alunecat, luându-l cu el pe Morata, care nu a căzut, dar a fost lovit puternic la piciorul drept.

A fost o lovitură fortuită, dar care putea avea consecințe grave pentru fotbalistul spaniol. Morata și-a dus imediat mâna la genunchi, uitându-se împietrit la bărbatul care îl lovise. Agentul i-a cerut scuze fotbalistului imediat.

Morata șchiopăta vizibil, iar Marca scria că rămâne de văzut, după ce va fi supus unor teste medicale, dacă totul rămâne la stadiul de sperietură sau îl privează pe vârf de prezența în finala EURO 2024, scrie marca.com.

Miercuri, Alvaro a lămurit situația, glumind: „A fost o intrare de cartonaș galben și gata”. Fotbalistul a dat asigurări că e apt pentru finala EURO.

Nu credem că este ceva grav, dar îl doare piciorul. Sperăm că va fi bine. Luis de la Fuente, selecționerul Spaniei

John Aloisi, fost internațional australian, a spus la Optus Sport că „nu a mai văzut niciodată așa ceva. Este îngrozitor!”

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”