Replică tăioasă  Varga, deranjat de comentariile lui Becali: „Nu poate să ne dea lecții patronul unui club cu atâtea  anomalii ”
Louis Munteanu (Foto: Sport Pictures)

Replică tăioasă Varga, deranjat de comentariile lui Becali: „Nu poate să ne dea lecții patronul unui club cu atâtea anomalii

  • Neluțu Varga a reacționat după ce finanțatorul de la FCSB a comentat problemele de la CFR Cluj.

Chiar dacă FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa #13 a Ligii 1, finanțatorul „roș-albaștrilor” a vorbit la finalul meciului, o bună parte din timp, despre scandalul de la CFR Cluj.

„Amândoi sunt de vină”   Ioan Varga , patronul lui CFR, a comentat conflictul Louis Munteanu - Dan Petrescu
Citește și
„Amândoi sunt de vină” Ioan Varga, patronul lui CFR, a comentat conflictul Louis Munteanu - Dan Petrescu
Citește mai mult
„Amândoi sunt de vină”  Ioan Varga , patronul lui CFR, a comentat conflictul Louis Munteanu - Dan Petrescu

Louis Munteanu a fost schimbat de Petrescu în finalul partidei cu Petrolul, iar tânărul atacant a fost vizibil nemulțumit de decizia antrenorului, ignorându-l complet.

Ioan Varga a fost nemulțumit de intervenția lui Becali și a ținut să îi transmită un mesaj.

Ioan Varga, mesaj pentru Gigi Becali: „Să își vadă de treaba lui!”

Îi transmit domnului Becali să-și vadă de echipa sa, de afacerea sa, de ciorba sa! Domnul Becali nu m-a auzit pe mine comentând despre jucătorii altei echipe sau despre fotbaliştii dânsului.

Despre Bîrligea n-am avut decât cuvinte de laudă, i-am trimis chiar un mesaj că i l-am dat cu inima bună. De ce domnia sa tot se bagă și discută? Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? Să-și vadă de treaba lui, că la noi, la CFR, lucrurile sunt într-o normalitate. Nu este ca ca la dânsul. La noi, antrenorul hotărăște.

Bineînţeles că patronul are ultimul cuvânt, dar antrenorul este şeful. La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa și face schimbările. Deci nu poate să ne dea nouă lecţii patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii.

Vrea amenzi la FCSB  Patronul clubului, nemulțumit de comportamentul lui  Olaru și Popescu  din derby-ul cu Dinamo + schimbări în primul „11”
Citește și
Vrea amenzi la FCSB Patronul clubului, nemulțumit de comportamentul lui Olaru și Popescu din derby-ul cu Dinamo + schimbări în primul „11”
Citește mai mult
Vrea amenzi la FCSB Patronul clubului, nemulțumit de comportamentul lui Olaru și Popescu din derby-ul cu Dinamo + schimbări în primul „11”

Am putea și noi să vorbim multe despre ce se întâmplă la FCSB sau despre ceea ce face domnul Gigi Becali, dar nu o vom face, pentru că e vorba de respectul între noi, îi spun încă o dată public domnului Becali să ne lase în pace și să nu mai vorbească despre jucătorii noştri, despre antrenorii noştri, despre situația de la noi. Nu e fair, mai ales în condiţiile în care eu am fost fair cu domnia sa.

Am fost corect până la capăt, așa cum mă știți dintotdeauna, nu este normal ce face Gigi Becali și îi spun doar atât: oprește-te, nu aş vrea să-mi pierd respectul pe care îl am pentru domnia sa.

Haideți să ne respectăm ca patroni și să ne vedem fiecare de echipa lui. Așa mi se pare firesc, așa mi se pare de bun simţ” a declarat Varga pentru Fanatik.ro.

VIDEO Louis Munteanu vs. Dan Petrescu, tensiuni la CFR

Ce a spus finanțatorul FCSB despre scandalul de la CFR

După ce a dorit să îl transfere în vară pe Louis Munteanu la FCSB, Becali a rămas cu gândul la tânărul atacant și a ținut să își exprime opinia legată de conflictul dintre Dan Petrescu și Munteanu, afirmând că fotbalistul are dreptate în acest întreg scandal.

LOUIS MUNTEANU, LA FCSB?   Patronul campioanei e interesat în continuare de atacantul CFR-ului. Varga: „Dacă scoate banii,  îl poate lua ”
Citește și
LOUIS MUNTEANU, LA FCSB? Patronul campioanei e interesat în continuare de atacantul CFR-ului. Varga: „Dacă scoate banii, îl poate lua
Citește mai mult
LOUIS MUNTEANU, LA FCSB?  Patronul campioanei e interesat în continuare de atacantul CFR-ului. Varga: „Dacă scoate banii, îl poate lua ”

„Eu îi dădeam dreptate jucătorului. Să vă spun de ce. Dacă era orice jucător de 30, 29 sau 33 de ani, bă, asta e, ce să facem? Dar când ai un jucător care e numărul 1 ca valoare... știți că nu m-am dezis de el, am zis tot timpul că e valoros. Dacă ai un jucător ca Louis Munteanu, îl bagi în repriza a doua și apoi îl și scoți, nu e în regulă. Nu e în regulă!

Băiatul are valoare. Să vă spun de ce face așa. A fost curtat, îi dădeam bani mulți, nici nu vă mai spun sumele și salariul. Dar el a refuzat FCSB. Eu nu stau să judec, dar îi dau dreptate copilului.

Cu un jucător valoros nu faci așa ceva, mai ales pentru gestul făcut el. A refuzat FCSB pentru CFR, trebuie să ții cont de asta. Nu s-a dus la salariu mai mare el, s-a dus impresarul la comision mai mare”, a declarat patronul FCSB pentru Digi Sport.

Bilete la Dinamo - FCSB  „Câinii” au deschis vânzarea pentru  derby-ul din Cupa României : prețuri de la 25 de lei
Liga 1
22.10
Bilete la Dinamo - FCSB „Câinii” au deschis vânzarea pentru derby-ul din Cupa României: prețuri de la 25 de lei
Citește mai mult
Bilete la Dinamo - FCSB  „Câinii” au deschis vânzarea pentru derby-ul din Cupa României : prețuri de la 25 de lei
Profit la derby   Câți bani  a încasat Dinamo după asistența-record cu FCSB: „E foarte important ca suporterii să înțeleagă”
Liga 1
22.10
Profit la derby Câți bani a încasat Dinamo după asistența-record cu FCSB: „E foarte important ca suporterii să înțeleagă”
Citește mai mult
Profit la derby  Câți bani a încasat Dinamo după asistența-record cu FCSB: „E foarte important ca suporterii să înțeleagă”
TOPUL SALARIILOR DIN ARABIA  Au fost publicate  veniturile exorbitante  ale lui Cristiano Ronaldo, Neymar sau Benzema
Campionate
22.10
TOPUL SALARIILOR DIN ARABIA Au fost publicate veniturile exorbitante ale lui Cristiano Ronaldo, Neymar sau Benzema
Citește mai mult
TOPUL SALARIILOR DIN ARABIA  Au fost publicate veniturile exorbitante ale lui Cristiano Ronaldo, Neymar sau Benzema
UN milion de la FRF  FCSB va primi o  sumă importantă  de la Federația Română de Fotbal
Liga 1
22.10
UN milion de la FRF FCSB va primi o sumă importantă de la Federația Română de Fotbal
Citește mai mult
UN milion de la FRF  FCSB va primi o sumă importantă de la Federația Română de Fotbal
Jandarmeria a cerut abia AZI imaginile!  GOLAZO.ro publică adresa făcută azi de Jandarmerie + Ce facțiune a galeriei lui Dinamo a fost  identificată  de oamenii legii
Liga 1
22.10
Jandarmeria a cerut abia AZI imaginile! GOLAZO.ro publică adresa făcută azi de Jandarmerie + Ce facțiune a galeriei lui Dinamo a fost identificată de oamenii legii
Citește mai mult
Jandarmeria a cerut abia AZI imaginile! GOLAZO.ro publică adresa făcută azi de Jandarmerie + Ce facțiune a galeriei lui Dinamo a fost identificată de oamenii legii
Acuzat că l-a scuipat pe Lamela!  Răzvan Lucescu riscă o  suspendare drastică  în scandalul declanșat la meciul cu AEK
Campionate
22.10
Acuzat că l-a scuipat pe Lamela! Răzvan Lucescu riscă o suspendare drastică în scandalul declanșat la meciul cu AEK
Citește mai mult
Acuzat că l-a scuipat pe Lamela!  Răzvan Lucescu riscă o suspendare drastică în scandalul declanșat la meciul cu AEK
Croitoru, contract reziliat!  FC U Craiova și tehnicianul au ajuns la un  acord  pentru încetarea înțelegerii
Liga 2
22.10
Croitoru, contract reziliat! FC U Craiova și tehnicianul au ajuns la un acord pentru încetarea înțelegerii
Citește mai mult
Croitoru, contract reziliat! FC U Craiova și tehnicianul au ajuns la un acord pentru încetarea înțelegerii
Ciolacu, despre Steaua - FCSB  Premierul a vorbit despre  nesfârșitul conflict și  vrea să schimbe legea ! + Mesaj pentru Talpan
Liga 1
22.10
Ciolacu, despre Steaua - FCSB Premierul a vorbit despre nesfârșitul conflict și vrea să schimbe legea! + Mesaj pentru Talpan
Citește mai mult
Ciolacu, despre Steaua - FCSB Premierul a vorbit despre  nesfârșitul conflict și vrea să schimbe legea ! + Mesaj pentru Talpan