Gata să semneze  Olimpiu Moruțan a făcut primele teste medicale și e aproape de  transfer
Olimpiu Moruțan/Foto:Imago

Gata să semneze Olimpiu Moruțan a făcut primele teste medicale și e aproape de transfer

  • Accidentat grav în luna aprilie, Olimpiu Moruțan (25 de ani) s-a înteles cu Pisa, formație ce evoluează în Serie B.
  • Aripa dreaptă s-a înțeles pentru un contract valabil pe patru ani cu formația din Toscana.

Olimpiu Moruțan a mai evoluat la Pisa, sub formă de împrumut, în sezonul 2022-2023.

Olimpiu Moruțan s-a înțeles cu Pisa

În continuare jucătorul celor de la Galatasaray, Olimpiu Moruțan este foarte aproape de un transfer, chiar în ultima săptămână de mercato.

Ioan Becali, agentul lui Olimpiu Moruțan, se află deja în Italia pentru a negocia transferul jucătorului din Turcia în Serie B, conform gsp.ro.

Dacă mutarea se va concretiza, aripa dreaptă va fi coleg la Pisa cu alți doi internaționali români: Adrian Rus și Marius Marin, cel care ar putea să-și reînoiască contractul cu echipa toscană în cazul unui transfer a lui Moruțan.

Îl avem pe Moruțan în Italia, la un control medical din partea doctorului Pisei. Să vedem ce va evalua, când crede că va putea începe pregătirea cu prima echipă. Atunci se vor relua niște discuții între Pisa și Galatasaray Ioan Becali, agentul lui Olimpiu Moruțan, la „Liga Digi Sport”

Se tem ca refacerea să nu țină mai mult

Totuși, cei de la Pisa au cerut un control amănunțit pentru a fi siguri de starea de sănătate a lui Olimpiu Moruțan, după accidentarea la tendonul lui Ahile, suferită pe 19 aprilie într-un meci dintre Ankaragucu și Beșiktas.

În cazul în care starea de sănătate a jucătorului român este bună,acesta va fi prezentat până la sfârșitul perioadei de mercato din această vară. În caz contrar prezentarea oficială a lui Moruțan se va amâna până în ianuarie 2025.

Din păcate, Olimpiu Moruțan a suferit ruptura tendonului lui Ahile, în meciul cu Besiktas din 19 aprilie. O accidentare gravă l-a obligat să rateze multe luni și îl face în continuare să urmeze o serie de terapii pentru a-i permite să revină la antrenamentele pe teren spre sfârșitul lui octombrie.

Acesta este motivul pentru care Pisa, deși pe deplin convinsă de calitățile jucătorului, a solicitat un control medical amănunțit.

Dacă starea sa este evaluată ca fiind una bună, contractul va fi depus până la sfârșitul sesiunii de vară de mercato.

În caz contrar, prezentarea oficială ca o nouă achiziție va avea loc în ianuarie 2025. Dar, între timp, recuperarea condiției sale fizice va fi monitorizată pas cu pas de stafful medical al nerazzurrilor”, notează Pisa Today, citat de gsp.ro

6 goluri și 8 pase decisive
a reușit Olimpiu Moruțan pentru Pisa în sezonul 2022-2023

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !