Out de la FCSB  Jucătorul a fost  scos de pe lista  de Liga 1: „Ce să faci cu el?”
Nana Antwi / Foto: Sport Pictures

Out de la FCSB Jucătorul a fost scos de pe lista de Liga 1: „Ce să faci cu el?”

  • Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) s-a ținut de cuvânt și l-a scos pe fundașul dreapta Nana Antwi (24 de ani) de pe Lista A pentru Liga 1.
  • Locul său a fost luat de ultimul transfer realizat de FCSB, Florin Tănase (29 de ani).
  • FCSB - Poli Iași are loc astăzi, de la ora 22:00, și este transmis în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1, dar în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Decizia excluderii lui Nana Antwi de pe lista de Liga 1 vine chiar înaintea meciului de campionat cu Poli Iași, din etapa a 6-a.

FCSB caută jucători Patronul îi  „înțeapă”  pe MM Stoica, Charalambous și Pintilii: „Am și eu angajați, dar nu-mi prezintă nimic”
Citește și
FCSB caută jucătoriPatronul îi „înțeapă” pe MM Stoica, Charalambous și Pintilii: „Am și eu angajați, dar nu-mi prezintă nimic”
Citește mai mult
FCSB caută jucători Patronul îi „înțeapă” pe MM Stoica, Charalambous și Pintilii: „Am și eu angajați, dar nu-mi prezintă nimic”

Nana Antwi, OUT de la FCSB

Nana Antwi a dispărut din lotul celor de la FCSB publicat pe site-ul LPF. În schimb, în locul său a fost introdus Florin Tănase, cel care va purta numărul 7 pe tricou.

Gigi Becali s-a lămurit în cazul lui Nana Antwi imediat după meciul din runda precedentă, când FCSB a învins-o pe Farul cu scorul de 3-2.

Omul de afaceri nu mai are răbdare cu fundașul dreapta ghanez și a decis să-l treacă „pe linie moartă”.

Inițial, Gigi Becali ar fi dorit să-l scoată de pe listă pe Ionuț Panțîru. Însă, fundașul stânga a arătat determinare și poftă de joc, iar șeful de la FCSB și-a schimbat părerea.

„Tănase nu îl mai înlocuiește pe Panțîru. Astăzi (n.r.- contra Farului) a fost cel mai bun de pe teren Panțîru, iar ca atare Tănase va intra în locul lui Antwi. Ce să faci cu Antwi? Ne mai păcălim și noi”, a declarat Gigi Becali după meciul cu Farul, conform digisport.ro.

Rămân două variante pentru banda dreaptă

În acest moment, FCSB are alte două variante pentru banda dreaptă a apărării: Valentin Crețu și Alexandru Pantea - proaspăt revenit după o accidentare gravă

Nana Antwi s-a transferat la FCSB în ianuarie 2024, de la Urartu (Armenia), în schimbul a 100.000 de euro.

15 meciuri
a adunat Nana Antwi în tricoul celor de la FCSB
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”