Ioan Ovidiu Sabău  Reacție amuzantă după ce a primit  cartonaș galben : „Să nu am și eu unul? Să fiu atât de curat nu se poate” 
Ovidiu Sabău. Foto: Sportpictures

Ioan Ovidiu Sabău Reacție amuzantă după ce a primit cartonaș galben: „Să nu am și eu unul? Să fiu atât de curat nu se poate”

  • U Cluj a învins-o pe Sepsi OSK cu 3-0, în cadrul rundei cu numărul #6 din Liga 1.
  • Ovidiu Sabău (56 de ani) s-a bucurat de victoria lejeră, dar a încasat un cartonaș galben.
  • Ovidiu Bic (30 de ani) a jucat meciul cu numărul 200, iar Mamadou Thiam (29 de ani) a fost decisiv în partida cu Sepsi.
Ce comedie Moment de neînțeles la  U Cluj - Sepsi : au încercat o schemă, dar s-au făcut de râs
Citește și
Ce comedieMoment de neînțeles la U Cluj - Sepsi: au încercat o schemă, dar s-au făcut de râs
Citește mai mult
Ce comedie Moment de neînțeles la U Cluj - Sepsi : au încercat o schemă, dar s-au făcut de râs

„Șepcile roșii” au învins-o pe Sepsi, scor 3-0, în meciul din runda a 6-a a Ligii 1.

A fost a doua confruntare dintre Storck şi Sabău, iar „Moțul” s-a putut bucura de o victorie decisivă.

„Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, care are calitate și care se poate califica în playoff. Așa se construiește un grup. Sunt doar șase etape, dar jocul îți dă încredere.

Lucrurile funcționează datorită modestiei, umilinței și foarte multor sacrificii. Numai așa putem aduce lume la stadion”, a spus Sabău la Prima Sport.

Ovidiu Sabău a primit cartonaș galben în partida U Cluj - Sepsi

Antrenorul echipei clujene a fost avertizat cu un cartonaș galben, surprinzător deoarece este cunoscut pentru temperamentul său calm.

Sabău a primit avertismentul pentru proteste, în minutul 78. Jocul a fost oprit când Blănuța a împins un adversar, în încercarea de a scăpa singur spre poartă.

Să nu am niciun cartonaș, să fiu atât de curat, chiar nu se poate. Vreau să îi cer scuze lui Colțescu. Am spus că a dat prea ușor faultul, dar cartonașul l-a dat că trebuia să rămân în banca mea, nu la marginea terenului. Ovidiu Sabău, la Prima Sport

Ovidiu Bic, meciul cu numărul 200 în Liga 1

Bic a avut un meci foarte bun, cu două pase de gol. Totodată a jucat în meciul cu numărul 200 pe prima scenă a fotbalului românesc, potrivit lpf.ro

Cred că am făcut un meci foarte bun astăzi. Știam că sunt o echipă care are aproximativ același stil ca al nostru, dar am fost agresivi, i-am ținut în jumătatea lor, am câștigat multe dueluri și asta s-a văzut. Mă bucur foarte mult că am dat pase de gol, am ajutat echipa. Ne bucurăm pentru Blănuță și sperăm să marcheze cât mai multe goluri. Ovidiu Bic, la Digi Sport

Bic se alătură unui grup select de cinci jucători de la U Cluj care au depășit borna de 200 de meciuri, alături de:

  • D. Nistor (447 meciuri)
  • Al. Chipciu (302 meciuri)
  • B. Mitrea (232 meciuri)
  • Ov. Popescu (230 meciuri) 
  • I. Cristea (226 meciuri)

Thiam, un gol și o pasă de gol pentru U Cluj

După ce a ratat o oportunitate importantă în primele minute ale meciului, Thiam s-a revanșat cu un gol superb și o pasă de gol excepțională.

„Sunt foarte fericit, am făcut un meci mare. Când ești atacant, trebuie să fii capabil să șutezi la poartă din orice poziție.

Cred că echipa joacă mai bine decât prima oară când am ajuns aici și trebuie să ne menținem așa, să câștigăm cât mai multe meciuri. Cred că vom avea un sezon mare.

Blănuță e un jucător bun, care poate să marcheze multe goluri. Se luptă foarte mult și i-am spus că, atunci când lupți, întotdeauna înscrii”, a declarat senegalezul la Digi Sport, după partida excelentă.

U Cluj se află pe locul 2 în Liga 1

În urma acestui meci, clujenii se mențin pe locul secund în clasament, la doar două puncte în spatele liderului Universitatea Craiova, care are 14.

În schimb, Sepsi ocupă poziția a 6-a, având în prezent 8 puncte acumulate.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”