Poli Iași - Craiova   Săndoi: „Craiova e  favorită la titlu ” vs. Gâlcă: „Iașiul va arăta altfel”
Constantin Gâlcă / Foto: Sport Pictures

Poli Iași - Craiova Săndoi: „Craiova e favorită la titlu” vs. Gâlcă: „Iașiul va arăta altfel”

  • Poli Iași va întâlni Universitatea Craiova duminică, 15 septembrie, de la ora 18:15, într-o partidă din etapa a 9-a din Liga 1.
  • Va fi primul meci oficial pe banca ieșenilor pentru antrenorul Emil Săndoi

Înaintea acestui duel, Poli Iași se află pe locul 14, cu 7 puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 2, cu 15 puncte.

Partida dintre Poli Iași și Universitatea Craiova va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Iureș  Hermannstadt - Poli Iași 6-2 . Prestație dezastruoasă pentru trupa lui Tony da Silva
Citește și
IureșHermannstadt - Poli Iași 6-2. Prestație dezastruoasă pentru trupa lui Tony da Silva
Citește mai mult
Iureș Hermannstadt - Poli Iași 6-2 . Prestație dezastruoasă pentru trupa lui Tony da Silva

Emil Săndoi: „Întâlnim favorita campionatului”

Pe 4 septembrie, antrenorul Tony da Silva și-a prezentat demisia. Francezul nu a suportat eșecul dureros de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 2-6, și a simțit că este nevoie de un șoc la echipă.

Miercuri, 11 septembrie, ieșenii au anunțat instalarea lui Emil Săndoi pe banca tehnică a echipei.

Așadar, la doar patru zile distanță de această numire, Emil Săndoi va debuta în noua sa postură. Nu va avea deloc un meci ușor - contra Universității Craiova, formație pe care o consideră favorită la câștigarea titlului în acest sezon.

„În cele câteva zile de când sunt la Poli Iași am încercat să-i descopăr mai bine pe jucători. Am urmărit toate meciurile din campionat, știu toți jucătorii.

Mi-aș fi dorit să am mai multe zile la dispoziție, iar vremea să fie altfel, să ne antrenam pe cele mai bune terenuri.

Nu a fost așa. Trebuie să depășim aceste obstacole. Am găsit aici jucători cu calitate, care pot să facă diferența. I-am văzut la antrenamente, sunt preocupați să respecte sarcinile cerute, sunt implicați. Este îmbucurător pentru mine.

Sper ca la ora jocului să fim bine din toate punctele de vedere și să dăm o replică cât se poate de bună adversarului. Am mari speranțe în suporterii echipei, în spectatorii care vor veni să ne susțină, sper ca prestația noastră să fie una pozitivă.

Știm că întâlnim un adversar foarte bun, bănuiesc că va fi un joc complicat, din punctul meu de vedere întâlnim favorita campionatului. 

Au transferat bine, a venit Cicâldău, au reușit să-l păstreze pe Mitriță, care cred că este cel mai bun jucător din campionat.

Asta nu înseamnă că nu vom încerca să anulăm atuurile lor. Trebuie să ne punem în valoare calitățile. Aștept cu nerăbdare jocul, sper să fie un rezultat pozitiv”, a declarat Emil Săndoi.

Nu-mi place să vorbesc de ce a fost înaintea mea, n-o s-o fac nici acum. În ceea ce mă privește, mi-am dorit de fiecare dată ca echipele mele să fie disciplinate, să existe tot timpul un echilibru. Greșelile sunt inerente, cine muncește greșește. Important e să nu fie o greșeală decisivă Emil Săndoi

Gâlcă: „Iașiul va arăta altfel cu Săndoi”

Antrenorul oltenilor, Constantin Gâlcă, este precaut înaintea meciului cu Poli Iași.

Moldovenii vin după o schimbare pe banca tehnică și vor dori să-i demonstreze noului antrenor că merită să fie titulari.

„Va fi un meci foarte greu având în vedere că vin după o înfrângere severă la Sibiu.

Au schimbat antrenorul, noi trebuie să fim mult mai consistenţi în joc, să marcăm mult mai mult şi să fructificăm ocaziile pe care le avem, pentru că în ultimul meci ne-am creat ocazii, dar nu am putut lua cele trei puncte.

Cu siguranţă Iaşiul cu Emil Săndoi va arăta altfel. Trebuie să mergem cu încredere, să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun şi să concretizăm ocaziile pe care le avem în faţa porţii.

Nu pot să spun că am avut timp să pregătesc meciul cu toţi jucătorii, pentru că au fost la echipele naţionale, dar este un plus de încredere pentru toţi”, a spus Gâlcă.

Gâlcă: „Nu mai credeam în transferul lui Cicâldău”

Tehnicianul oltenilor a recunoscut că, la un moment dat, nu mai credea în aducerea lui Alexandru Cicâldău. Însă, conducătorii din Bănie s-au mișcat surprinzător de bine și au perfectat un transfer foarte important.

De asemenea, nici aducerea atacantului Joko Lukic nu a fost trecută cu vederea de fostul mare internațional român.

„Au venit doi jucători importanţi pentru noi şi sperăm să ne ajute în campionatul acesta, pentru că avem obiective mari. Sperăm să intre cât mai repede în ritmul meciurilor.

La un moment dat nu mai credeam în transferul lui Cicâldău, dar cei care au lucrat la acest transfer au făcut-o foarte bine şi sunt mulţumit că a venit aici. Sper să intre în ritm cât mai repede.

Nu pot să spun dacă avem cel mai bun lot anul acesta, dar noi trebuie să arătăm ca o echipă care se bate la titlu. Jucătorii importanţi pentru mine sunt cei care vin de pe bancă, care pun presiune pe aşa-zişii titulari.

Trebuie să creştem nivelul de joc în toate aspectele şi atunci ei sunt foarte importanţi”, a spus Gâlcă.

Noi trebuie să demonstrăm prin jocuri bune şi constante, trebuie să arătăm în teren tot timpul că suntem o echipă bună, că am făcut transferuri bune. Vor mai veni jucători pentru că avem nevoie. Dacă spunem că vrem titlul, trebuie să aducem jucătorii care să se integreze în ceea ce vrem noi Constantin Gâlcă

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”