Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Imagine de arhivă cu forțele de ordine spaniole

Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!

  • Poliția spaniolă a descins în forță, marți, pe Stadionul „Son Moix” din Mallorca, în timpul partidei echipei locale cu Real Sociedad, din campionat, 1-0 scor final
  • Oamenii legii l-au arestat pe liderul grupării ultras „SM99”

Momente tensionate la pauza partidei dintre Real Mallorca și Real Sociedad, după ce Poliția Națională și-a făcut prezența în incinta stadionului și l-a arestat pe unul dintre oamenii importanți ai galeriei gazdelor.

Descindere a poliției la Mallorca - Sociedad

Imediat după fluierul final al primei reprize, pe culoarele stadionului s-a observat agitație mare, iar în centrul atenției un pluton de polițiști și jandarmi, ce se îndreptau către o direcție bine stabilită.

Potrivit informațiilor oferite de Marca, polițiștii l-au arestat pe liderul ultrașilor „SM 99”, cel care avea antecedente penale. Reținerea sa a fost confirmată și de surse din interiorul poliției.

Este al doilea sezon în care activează gruparea „L'Infern 1916” - tribuna care este ocupată, meci de meci, de către cei mai gălăgioși 3.000 de suporteri ai gazdelor, care animă neobosiți „Son Moix”.

În meciul de marți, noutatea a constat în instalarea unei platforme chiar în tribună, de unde era coordonată întreaga activitate a galerie.

Cel care avea să urce pe platformă era unul dintre cei mai importanți oameni din galerie, liderul „SM99”. Polițiștii l-au identificat rapid și au descins în forță.

Zilele acestea are o loc o amplă acțiune a poliției în Mallorca, mai multe persoane fiind arestate într-un dosar de introducere de produse falsificate pe insulă.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”