CE NU S-A VĂZUT LA TV   10 momente  surprinse de reporterii GOLAZO.ro la derby-ul Rapid - Dinamo  +5 foto
RAPID - DINAMO 1-1. Reporterii GOLAZO.ro prezenți în Giulești au surprins 10 momente interesante petrecute la derby care nu au fost difuzate la TV.

CE NU S-A VĂZUT LA TV 10 momente surprinse de reporterii GOLAZO.ro la derby-ul Rapid - Dinamo

  • RAPID - DINAMO 1-1. Reporterii GOLAZO.ro prezenți în Giulești au surprins 10 momente interesante petrecute la derby care nu au fost difuzate la TV.
Rapid - Dinamo 1-1 Giuleștenii rămân  fără victorie  și după derby!
Citește și
Rapid - Dinamo 1-1Giuleștenii rămân fără victorie și după derby!
Citește mai mult
Rapid - Dinamo 1-1 Giuleștenii rămân fără victorie și după derby!

1. Control riguros la porți

Pentru a evita orice fel de tentativă de a introduce materiale pirotehnice în stadion, controlul de la porți a fost unul extrem de minuțios. Inclusiv mașinile de la parcarea oficială, fie că în ele se aflau Dan Șucu, Adrian Mutu sau Daniel Pancu, toate au fost verificate atât în portbagaj, cât și la motor.

Atenție mare a Jandarmeriei, dar asta a adus și cozi la porțile stadionului. Din acest motiv, în primele 10-15 minute, în tribune se puteau vedea foarte multe locuri goale. 

Controlul a fost unul extrem de minuțios Controlul a fost unul extrem de minuțios
Controlul a fost unul extrem de minuțios

2. Pancu a refuzat s-o înjure pe Steaua

Legendă a Rapidului, Daniel Pancu a fost chemat de giuleșteni pentru a da lovitura de start a meciului cu Dinamo. O practică pe care Rapidul o are la fiecare meci disputat pe teren propriu. Lui „Pancone” i-a fost strigat numele, a fost aplaudat de public, apoi a fost chemat să înjure rivala, însă s-a eschivat elegant. Selecționer U21, Pancu a refuzat să le facă pe plac fanilor de această dată, o dovadă de fair-play. 

3. Probleme cu gazonul și în Giulești

Temperaturile ridicate din ultimele săptămâni au dat peste cap complet suprafețele de joc de pe stadioanele din București. După problemele din Ghencea, nici gazonul de pe stadionul Rapidului nu arată deloc bine. Problemele nu-s la nivelul celor din Ghencea, însă sunt vizibile porțiunile unde iarba e arsă sau lipsește. 

4. Adrian Mutu, „presing” la patron

Fost antrenor la Rapid, Adrian Mutu a venit din nou în Giulești să vadă derby-ul dintre echipa antrenată și cea pentru care a jucat.

Înaintea meciului, Mutu a petrecut câteva momente alături de Dan Șucu, patronul vișiniilor. Numele lui Mutu a fost luat în calcul atunci când s-a vorbit despre posibili înlocuitori ai lui Lennon. 

5. Șucu cel fricos

Rapid a primit penalty în startul reprizei secunde, transformat de Claudiu Petrila. Prezent la meci, Dan Șucu n-a putut urmări lovitura de pedeapsă din cauza emoțiilor. S-a întors cu spatele, apoi după gol s-a bucurat alături de cei din jur, inclusiv fani ce se aflau în primele rânduri. 

Dan Șucu n-a putut urmări lovitura de pedeapsă Dan Șucu n-a putut urmări lovitura de pedeapsă
Dan Șucu n-a putut urmări lovitura de pedeapsă

6. Ținta Cîrjan 

Plecat de la Rapid direct la Dinamo, Cătălin Cîrjan a fost primit cu ostilitate în Giulești. Nu atât de aprigă, însă a fost ținta câtorva ironii și huiduieli.

În prima repriză, după un luft și o pasă direct la adversar, tânărul decar al lui Dinamo a fost taxat de unul dintre suporteri: „Vezi, bă, Cătăline? De asta n-ai rămas la noi, că atât poți”. 

7. Plasă anti-suporteri 

Pentru a opri eventuale obiecte sau materiale pirotehnice ce puteau fi aruncate pe teren, pe toată lungimea peluzei oaspete, nu doar a sectorului dinamovist, a fost montată o plasă înaltă.

Astfel, șefii Rapidului îți iau măsuri de siguranță că măcar din  sectorul oaspete, nu vor ateriza obiecte nedorite pe teren. 

8. Fără încălzire, apoi cu nervi

La pauza meciului toți jucătorii aflați pe banca de rezerve a Rapidului au ieșit la încălzire, mai puțin Cristi Săpunaru. Ignorat de Neil Lennon, idolul Giuleștiului nu s-a antrenat alături de colegii săi.

Fundașul rapidist rămâne, în continuare, unul dintre preferații tribunelor. În mai multe rânduri, inclusiv după clinciul pe care l-a avut cu jucătorii lui Dinamo, ultrașii i-au scandat numele fotbalistului de 40 de ani.  

9. Șumudică, renegat în Giulești

O parte a suporterilor rapidiști, cei care nu sunt de acord cu posibila numire a lui Marius Șumudică la Rapid, au afișat câteva bannere cu declarații mai vechi ale antrenorului, pentru a-i aminti că au fost momente când s-a dezis de clubul pe care spune că-l iubește:

  • „Eu nu pot să antrenez Rapidul în Liga a 2-a, am o carieră în spate”
  • „Rapidistul Șumudică a murit”
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică

Galerie foto (5 imagini)

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

10. „Sonic” de la Rapid

Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, e nelipsit la meciurile de pe teren propriu ale giuleștenilor. De fiecare dată aparițiile acestuia sunt excentrice, fie datorită vestimentației, iar mai nou a look-ului. Acum, Cristescu l-a copiat pe tricolorul Andrei Rațiu și s-a vopsit albastru în cap, făcându-se ușor remarcat la tribuna oficială. 

Nicolae Cristescu Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5