„Mai curajoși”  Zeljko Kopic după  partida cu Rapid : „Cu tot respectul pentru ei, dar meritam să câștigăm”
RAPID - DINAMO 1-1. Antrenorul Zeljko Kopic (46 de ani) s-a declarat mulțumit de rezultat, dar consideră că echipa sa ar fi putut obține toate cele trei puncte.

„Mai curajoși” Zeljko Kopic după partida cu Rapid: „Cu tot respectul pentru ei, dar meritam să câștigăm”

  • RAPID - DINAMO 1-1. Antrenorul Zeljko Kopic (46 de ani) s-a declarat mulțumit de rezultat, dar consideră că echipa sa ar fi putut obține toate cele trei puncte.
„Nu mi-am imaginat așa ceva”  Viorel Moldovan a anunțat  obiectivul  Rapidului după un nou pas greșit
Citește și
„Nu mi-am imaginat așa ceva” Viorel Moldovan a anunțat obiectivul Rapidului după un nou pas greșit
Citește mai mult
„Nu mi-am imaginat așa ceva”  Viorel Moldovan a anunțat obiectivul Rapidului după un nou pas greșit

Rapid a remizat din nou, acasă, cu Dinamo, scor 1-1, iar dinamoviștii visează la un sezon fără griji după un început solid, mult mai promițător decât în ultimii ani.

RAPID - DINAMO. Zeljko Kopic: „Cu tot respectul, dar meritam câștiga”

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, s-a declarat satisfăcut de rezultatul obținut în partida cu giuleștenii.

Cu tot respectul pentru Rapid, dar impresia mea e că meritam să câștigăm. Înainte de meci, am avut încredere totală în toți jucătorii. Am avut ceva mai mult curaj, mentalitate de învingători.

Nu vreau să discut despre deciziile arbitrului. Da, a fost o greșeală care a dus la un gol. E vorba de o lipsă de concentrare. Am făcut o greșeală și trebuie să fim mulțumiți cu acest punct”, a spus Zeljko Kopic la Prima Sport.

Avem mentalitatea de a lupta până la sfârșit, însă avem nevoie de mai mult pentru a câștiga. Când simți că ai jocul în control, trebuie să ai mai multă determinare. Pentru energia pe care o are pe teren, Selmani este un jucător foarte important pentru noi în acest moment Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Selmani i-a întins mâna lui Lennon după meci

Selmani a înscris golul de 1-1 dintr-un penalty acordat echipei sale. În timpul meciului, el a avut un conflict cu antrenorul giuleștenilor, Neil Lennon.

Arbitrul a avut o partidă bună astăzi și a luat decizii corecte. Am avut câteva altercații; el (n.r. - Neil Lennon) a țipat, am răspuns și eu. S-au spus cuvinte urâte, dar i-am întins mâna după meci. Nu a fost mai mult decât un simplu gest de respect. Astrit Selmani, la Digi Sport

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”