„VA FI RĂU PENTRU TOATĂ LUMEA”  Săpunaru , discurs dur după eșecul cu Petrolul +22 foto
Cristi Săpunaru / Foto: Sport Pictures

„VA FI RĂU PENTRU TOATĂ LUMEA”Săpunaru, discurs dur după eșecul cu Petrolul

  • Petrolul Ploiești a învins-o pe Rapid, scor 1-0, luni seara, într-o partidă din etapa a 3-a din Liga 1
  • Unicul gol al partidei a fost marcat de Albin Berisha, în minutul 31.
  • Căpitanul Cristian Săpunaru (40 de ani) a fost din nou rezervă, însă de data aceasta a fost introdus pe teren în minutul 67.

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat pe locul 9, cu 4 puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul 12, cu două puncte.

  • Rapid, FCSB, UTA Arad, Farul și Hermannstadt rămân singurele echipe fără victorie în Liga 1 după 3 etape.
Petrolul - Rapid 1-0   Prima înfrângere  suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor
Citește și
Petrolul - Rapid 1-0 Prima înfrângere suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor
Citește mai mult
Petrolul - Rapid 1-0  Prima înfrângere suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor

Cristi Săpunaru: „Mi-e rușine să vorbesc despre titlu”

Cristian Săpunaru a început din nou partida pe banca rezervă - pentru a treia etapă consecutivă - dar de data aceasta a intrat pe parcurs.

Fără efect, însă, pe tabelă. Căpitanul nu și-a putut motiva colegii astfel încât să se evite un eșec dureros, primul al sezonului de Liga 1 pentru giuleșteni.

După meci, Săpunaru a tras un semnal de alarmă. Situația se complică, iar rezultatele ar trebui să apară curând, înainte de a se recurge la decizii radicale.

Săpunaru: „E urât, dar nu avem ce face”

Fundașul nu mai îndrăznește să se gândească la titlu, chiar dacă sezon e abia la început, iar Rapidul are timp suficient să se redreseze în ierarhie.

Nu cred că meritam să pierdem în seara asta. Am avut ocazii imense la început. O singură ocazie la poarta noastră, am luat gol și așa s-a scris istoria acestui meci.

Am obținut foarte puțin, după trei etape. Când pierzi un derby contra Petrolului e urât, dar nu avem ce face. Le-am spus că derby-urile se câștigă cu inima, cu dorință. Dacă nu le ai, nu ai cum.

Petrolul - Rapid, meci
Petrolul - Rapid, meci

Galerie foto (22 imagini)

Petrolul - Rapid, meci Petrolul - Rapid, meci Petrolul - Rapid, meci Petrolul - Rapid, meci Petrolul - Rapid, meci
+22 Fotografii
labels.photo-gallery

Tensiuni între Săpunaru și Lennon? „El răspunde”

(n.r. - despre statutul de rezervă la Rapid) Nu am ce să discut. Dacă e nevoie voi intra, dacă nu, voi sta pe bancă. Mă antrenez cât de bine pot.

(n.r. - despre Lennon) Mi-a explicat că atunci când va fi nevoie de mine voi fi introdus. I-am spus că este decizia dânsului și el răspunde. Tot ce pot să fac eu este să mă antrenez cât mai bine.

(n.r. - ce le-ar mai trebui) Un pic mentalitatea și agresivitatea asta pozitivă. Așa câștigi meciul, nu ratând. Nu dau vina pe colegi, dar se ratează mult. Și cu CFR am ratat.

După trei etape avem două puncte. Mi-e și rușine să vorbesc de titlu. Trebuie să strângem rândurile. Cu Sepsi va fi un vulcan pe Giulești. Dacă nu câștigăm, va fi rău pentru toată lumea.

(n.r. - despre suporteri) Nu știu dacă erau supărați, au venit la meci să ne susțină, ne-au susținut și îi înțeleg. Tot ce putem face este să le cerem scuze și să spălăm rușinea cu Sepsi”, a declarat Cristian Săpunaru, la Prima Sport.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”