Răzvan Marin  Motivele pentru care Cagliari  vrea să-l vândă  în această vară
Răzvan Marin / Foto: Imago

Răzvan Marin Motivele pentru care Cagliari vrea să-l vândă în această vară

  • Cagliari pare mai tentată să-l vândă pe internaționalul român Răzvan Marin (28 de ani) în această vară, decât să-l păstreze.
  • Mijlocașul și-a terminat împrumutul la Empoli și s-a întors la formația din Sardinia.

În ultimele săptămâni, asupra viitorului lui Răzvan Marin au planat foarte multe necunoscute.

Presa din Italia a alternat momentele în care a anunțat plecarea jucătorului român de la Cagliari cu cele în care nota că acesta va fi păstrat.

De ce ar vrea Cagliari să-l vândă pe Răzvan Marin

Conform tuttocagliari.net, șefii celor de la Cagliari tind să prefere o despărțire de jucătorul român, în această perioadă de mercato.

Există mai multe motive: în primul rând, Răzvan Marin are unul dintre cele mai mari salarii de la Cagliari.

Mai exact, conform site-ului de specialitate capology.com, Răzvan Marin are al șaselea cel mai mare salariul anual brut de la Cagliari: 1.280.000 de euro.

De asemenea, Răzvan Marin mai are un singur an de contract cu Cagliari și, pentru o eventuală prelungire, cu siguranță și-ar dori mai mulți bani ca până acum.

De asemenea, există și varianta ca fotbalistul român să nu mai semneze prelungirea, iar Cagliari să-l piardă gratis în vara lui 2025, sau pentru o sumă extrem de mică în iarna lui 2025.

10.000.000 €
a costat-o pe Cagliari transferul lui Răzvan Marin, în vara lui 2021, de la Ajax

Un alt aspect important, de luat în calcul pentru Cagliari, este faptul că Răzvan Marin a făcut un Euro 2024 bun, iar mai multe echipe se interesează acum de situația sa.

Așadar, conducerea celor de la Cagliari se gândește că, pentru suma corect, ar fi mai convenabilă cedarea internaționalul român, pentru a evita cele două variante expuse mai sus, care ar dezavantaja clubul.

Răzvan Marin, aproape de plecare

Cu siguranță, cel puțin în acest moment, Cagliari nu este dispusă să-i ofere lui Răzvan Marin un contract mai mare, peste Gianluca Lapadula, Yerry Mina sau Jakub Jankto.

De asemenea, nici ideea pierderii sale gratuite nu este una avantajoasă pentru club. În concluzie, Cagliari pare să fie mai avantajată de o cedare a jucătorului în această vară.

În ultima lună, presa internațională a vorbit de interesul mai multor formații europene pentru Răzvan Marin. Printre ele, PAOK Salonic și Steaua Roșie Belgrad.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”