Reghecampf: I-am imprumutat pe Nastasie si Lupu la Universitatea Cluj

Reghecampf: I-am imprumutat pe Nastasie si Lupu la Universitatea Cluj

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, miercuri, ca i-a imprumutat pe jucatorii Ionut Nastasie si Valeriu Lupu la gruparea Universitatea Cluj, condusa de catre sotia sa, Anamaria Prodan, potrivit Mediafax.

Laurentiu ReghecampfFoto: AGERPRES

"Am vorbit cu Anamaria si ea avea nevoie de jucatori. Am discutat si cu Nastasie si Lupu. Dupa ce Adi Popa a semnat cu noi, le-am zis ca am mare incredere in ei. Nastasie a fost imprumutat pentru ca ii avea ca si concurenti pe post pe Chipciu si Adi Popa. Este foarte greu sa concureze cu ei pe acel post. Lupu are nevoie de meciuri in picioare si de ce sa nu joace meci de meci in urmatoarele 13-14 etape? Mie imi pare foarte bine ca ei au inteles acest lucru si au fost de acord. Au intrebat daca vor reveni la Steaua si le-am zis ca vor merge cu noi in cantonamentele din iarna", a spus Reghecampf, care a precizat ca jucatorul sau prefeat de este Cristian Tanase, la Digi Sport.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca nu va mai discuta cu reprezentantii presei, urmand ca de la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt sa intre in "silenzio stampa". "Eu am facut o sedinta cu ziaristii in primul cantonament in care am stabilit cateva reguli. Dar in cel de-al doilea au venit altii, dar cu ei nu vorbisem. Au inceput sa faca materiale cu jucatorii ca sunt grasi, fel de fel de astfel de chestii. La Trnava le-am cerut sa nu vina dupa noi, dar ei asta au facut. O sa mai vorbesc cu presa dupa ce iau campionatul", a adaugat Reghecampf, care crede ca mijlocasul Mihai Pintilii va fi un lider al Stelei, mai mare decat a fost Mirel Radoi.

Tehnicianul stelist s-a aratat multumit de modul in care fratii Costea se pregatesc la antrenamente. "Eu i-am zis lui Florin ca de la el se asteapta sa dea gol si daca joaca doar cinci minute. El a ridicat aceasta stacheta. El trebuie sa fie puternic, fizic si psihic. Sa nu depinda de criticile sau de ceea ce se spune despre el. Mihai este un jucator care se antreneaza foarte bine, dar a avut probleme cu viata privata. Patronul tine foarte mult la ei si are mare incredere in potentialul lor", a subliniat Reghecampf.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”