Clipe de panică  Atenție, imagini dure!  Colegul lui Radu Drăgușin, în mare pericol după ce a fost lovit la tâmplă +5 foto
Rodrigo Bentancur, lovit în tâmplă de jucătorul lui Leicester Foto: Imago

Clipe de panicăAtenție, imagini dure! Colegul lui Radu Drăgușin, în mare pericol după ce a fost lovit la tâmplă

  • Rodrigo Bentancur, 27 de ani, s-a prăbușit în iarbă în urma unei ciocniri extrem de dure după un corner. Mijlocașul lui Tottenham și-a pierdut cunoștința mai multe secunde sub ochii lui Radu Drăgușin, spre finalul meciului de la Leicester (1-1). 
  • Jucătorul uruguayan și-a revenit după intervenția medicilor și a părăsit terenul pe targă, cu masca de oxigen pe față. A fost transportat la spital, dar primejdia trecuse.

În urmă cu un an și jumătate, pe același stadion din Leicester, Bentancur suferise o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng și a fost indisponibil mai mult de opt luni.

Pe 11 februarie 2023, Rodrigo Bentancur jucase ultima oară pe „King Power”, stadionul lui Leicester. 

La Mondial la 41 de ani  Luka Modric  a decis să joace în continuare pentru naționala Croației
Citește și
La Mondial la 41 de aniLuka Modric a decis să joace în continuare pentru naționala Croației
Citește mai mult
La Mondial la 41 de ani Luka Modric a decis să joace în continuare pentru naționala Croației

În minutul 14, mijlocașul uruguayan a deschis scorul pentru Tottenham. Apoi, la jumătatea reprizei secunde (65), după ce rivalii au întors rezultatul (3-1, a fost 4-1 final), dezastru pentru sud-american!

Bentancur, ruptură de ligamente încrucișate la Leicester: 8 luni out!

Bentancur l-a atacat pe Nampalys Mendy, undeva în jumătatea de teren adversă, și l-a deposedat. Dar, când a pus piciorul stâng în pământ, lăsându-și pentru o clipă toată greutatea pe el, genunchiul a cedat. 

S-a prăbușit în iarbă, urlând de durere. A fost înlocuit imediat, iar la spital RMN-ul a confirmat ceea ce așteptau medicii lui Spurs: ruptură a ligamentului încrucișat anterior, poate cea mai gravă leziune din fotbal. 

A stat mai mult de opt luni pentru a se reface. A revenit la alb-albaștri pe 27 octombrie, tot în Premier League. 

Bentancur a fost lovit cu capul în tâmplă. S-a izbit cu capul de pământ

Întors pe arena lui Leicester (1-1), Bentancur a trecut prin alte clipe dramatice. A fost mai multe secunde între viață și moarte. Și Radu Drăgușin, coechipierul său, a văzut totul de pe banca de rezerve. 

Luni seară, 19 august 2024, în prima etapă de Premier, mijlocașul lui Tottenham a sărit într-un duel aerian cu Abdul Fatawu după un corner. Și jucătorul ghanez l-a lovit cu capul în tâmplă. 

Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Fotografii: Imago
Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Fotografii: Imago

Galerie foto (5 imagini)

Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Fotografii: Imago Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap Bentancur și-a pierdut cunoștința după o ciocnire cap în cap
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

Șocat, Bentancur a căzut necontrolat, izbindu-se cu capul de pământ. Și-a pierdut cunoștința. 

Doctorul lui Tottenham a anunțat că Bentancur e conștient și comunică

Intervenția rapidă a medicilor i-a salvat viața. Uruguayanul, care avea un hematom la tâmplă și îi curgea sângele pe frunte, și-a revenit și a părăsit terenul pe targă, cu masca de oxigen pe chip. Era minutul 78 al partidei de la Leicester. 

A ajuns la spital, dar viața sa nu mai era în pericol. Cei de la Sky Sports au primii care au anunțat că Rodrigo e conștient și comunică, după ce au discutat cu doctorul oaspeților. 

Fapt confirmat la conferință de Ange Postecoglou, managerul lui Tottenham. Primejdia trecuse. 

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă