BONUS URIAȘ Southgate încasează o primă  de 10 ori mai mare  decât de la Fuente dacă va câștiga Euro! Câți bani primesc jucătorii
Gareth Southgate are promisă cea mai mare primă din istoria selecționerilor britanici, dacă aduce trofeul Euro 2024 acasă Foto: Imago

BONUS URIAȘSouthgate încasează o primă de 10 ori mai mare decât de la Fuente dacă va câștiga Euro! Câți bani primesc jucătorii

  • Gareth Southgate (53 de ani) are trecut în contract un bonus de 4 milioane de lire sterline, de 10 ori mai mult decât Luis de la Fuente (63 de ani), dacă va câștiga Euro 2024.
  • Jucătorii englezi îi bat și ei la prime pe cei spanioli.
  • Finala Spania – Anglia are loc duminică, de la ora 22.00, la Berlin, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

Finala de duminică dintre Spania și Anglia este și un duel al bonusurilor pe care jucătorii și antrenorii celor două formații le vor primi.

Jucătorii spanioli și staff-ul tehnic au promiși 40% din banii pe care Federația Spaniolă de Fotbal îi va primi de la UEFA, 28,5 milioane de euro, suma maximă posibilă, având în vedere că ibericii sunt singurii cu victorii pe linie la această ediție a Campionatului European.

SPANIA - ANGLIA. Ce bonusuri au jucătorii înainte de finala Euro 2024

Astfel, componenții Spaniei plus staff-ul tehnic, vor împărți un bonus total de 11,4 milioane de euro, aproximativ 365.000 de euro de persoană.

Această primă promisă este cea mai mare din istoria Federației Spaniole de Fotbal.

În schimb, jucătorii Angliei vor primi câte 440.000 de euro în cazul unei victorii duminică.

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, va încasa cel mai mare premiu dacă echipa sa va câștiga trofeul. În contract are un bonus de 4 milioane de lire sterline (4,75 milioane de euro), de peste 10 ori mai mult decât De la Fuente!

Potrivit The Sun, Gareth Southgate ar dori să se retragă după finala Campionatului European, în timp ce FA l-ar mai dori pentru cel puțin încă doi ani la conducerea tehnică.

Fanii englezi din Marea Britanie vor cheltui peste 950 de milioane de euro pe pizza și bere în ziua finalei

Directorul executiv al British Beer and Pub Association, Emma McClarkin, a declarat că fanii englezi vor cheltui peste 800 de milioane de lire sterline (950 de milioane de euro) pentru achiziționarea de băuturi alcoolice și pizza în ziua finalei, în timp ce pub-urile vor rămâne deschise până la 1:00 noaptea.

Cel mai mare lanț de supermarketuri din Marea Britanie, Tesco, a anunțat că se așteaptă să vândă patru milioane de baxuri de bere și cidru, plus 1,2 milioane de cutii și sticle de bere cu puțin zahăr și fără alcool.

De asemenea, câte 2,5 milioane de sticle de vin și spumant sunt estimate a fi cumpărate.

Totodată, compania preconizează să vândă peste un milion de pizze și plăcite, în timp ce 800.000 de pachete de cârnați și 180.000 de burgeri vor fi achizițioinate pentru grătare.

Lanțul de pizzerii Domino’s estimează că va produce între 20 și 25 de pizze în fiecare secundă a meciului, între 108.000 și 135.000 în total.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”