Fiesta la roja  Campionii europeni au adus trofeul la  Madrid . Zeci de mii de suporteri au ieșit în stradă
Bucurie în Spania / Foto: Imago

Fiesta la roja Campionii europeni au adus trofeul la Madrid. Zeci de mii de suporteri au ieșit în stradă

  • După 12 ani, echipa națională a Spaniei a reușit să devină din nou campioana Europei la fotbal!
  • Jucătorii lui Luis de la Fuente s-au întors în Spania și au prezentat suporterilor trofeul mult râvnit.

Jucătorii Spaniei s-au întors în țară luni după-amiază, după o noapte foarte lungă la Berlin.

Odată ajunși la Madrid, la ora 15:00, ora Spaniei, jucătorii au făcut o pauză de o oră și jumătate.

Continuă petrecerea pentru jucătorii Spaniei

Apoi, au luat trofeul și s-au suit în autobuzul descoperit, pentru a face turul învingătorilor. Au început din Moncloa, până la Plaza de Colon, ajungând ulterior pe străzile Jorge Juan și Serrano, până la Puerta de Alcala.

Pe tot itinerariul pus la punct de Federația Spaniolă, suporterii „La rioja” au fost prezenți în număr foarte mare și și-au arătat dragostea și recunoștința față de favoriții lor.

Zeci de mii de suporteri i-au așteptat pe jucătorii naționalei Spaniei în „Plaza De Cibeles” din Madrid, acolo unde a fost amenajată scena pe care vor defila campionii.

Sufletul petrecerii a fost fundașul dreapta spaniol Dani Carvajal, cel care a venit înfășurat în steagul Spaniei, entuziasmat peste măsură.

Lamine Yamal, considerat noul superstar al fotbalului mondial, cu o evoluție de excepție la Euro 2024, a fost întâmpinat cu foarte multă căldură de suporterii spanioli.

Chiar dacă abia a împlinit 17 ani, Yamal a intrat în cărțile de istorie ale fotbalului, dar și în inimile a milioane de spanioli și iubitori ai fotbalului.

  • Seara, în Puerta de Alcala, artista Isabel Aaiun a fost prezentă pentru a cânta una dintre cele mai cunoscute melodii ale verii, „Potra Salvaje”, auzită foarte des în vestiarul Spaniei la turneul final. De asemenea, și alți artiști au fost invitați: Brillos Platino, Aitana, DJ wally și Almacor.

Alcaraz n-a mai ajuns la petrecere

Campionul la Wimbledon duminică, Carlos Alcaraz, nu a mai ajuns la fiesta conaționalilor săi din cauza programului încărcat.

Acesta va ajunge zilele următoare în Spania, la Murcia, unde și-a programat, deja, noi ședințe de pregătire.

Finala, cu o audiență uriașă

Așteptarea a fost una prea lungă pentru suporterii spanioli. Finala contra Angliei a fost urmărită, la un moment dat (minutul de aur), de peste 15.763.000 de persoane, în Spania, cu o cotă de 85% din cota totală.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”