Sportul - CFR Cluj 3-0/ S-a intors "gasca nebuna"!

Sportul - CFR Cluj 3-0/ S-a intors "gasca nebuna"!

"Studentii" au predat o lectie de fotbal campioanei CFR Cluj, pe care au depasit-o la scor de neprezentare: Tibi Balan (o dubla) si Bogdan Patrascu au marcat golurile unei partide care ridica mari semne de intrebare asupra calitatii jocului la CFR Cluj - ardelenii au incheiat meciul cu doi oameni mai putin: Lacina Traore si Cadu au fost eliminati!

Sportul a impresionat in prima repriza, cand a reusit sa blocheze linia de mijloc a echipei campioane si a avut momente in care a condus jocul - Varga si Balan au colaborat la primul gol, iar Patrascu a dirijat constructia studentilor. Revenirea lui Patrascu din campionatul italian (unde a jucat pentru Piacenza, Chievo si Padova) reprezinta un mare castig pentru Sportul; de altfel, golul marcat in minutul 63 reprezinta o recompensa binemeritata pentru acest mijlocas care a demonstrat ca are stiinta jocului.

Golurile -

Min. 22, 1-0: Tibi Balan primeste de la Varga, scapa de marcajul lui Alcantara printr-o "pirueta" si inscrie din interiorul careului.

Min. 61, 2-0: Varga scapa singur cu portarul clujean, arunca mingea peste, balonul izbeste transversala si revine in teren, de unde Tibi Balan o reia, cu capul, in plasa.

Min. 63, 3-0: Patrascu executa perfect o lovitura libera de la 24 de metri, mingea il depaseste pe Nuno Claro.

Alte evenimente

Min. 21: la 0-0, Culio l-a calcat pe Irimia; arbitrul Radu Petrescu a vazut gestul nesportiv al argentinianului, dar nu a luat nicio decizie diciplinara.

Min. 53: 1-0, Lacina Traore a trimis mingea in poarta studentilor, dar golul nu a fost validat, pe motiv de ofsaid.

Min. 67: Traore a fost eliminat, dupa o intrare brutala asupra lui Irimia.

​Min. 77: este eliminat si Cadu, la o faza la care arbitrul a vazut un fault al lui Cadu asupra lui Curelea. Eroare mare a arbitrului Radu Petrescu!

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5