Sprijin pentru Kamala Steph Curry o vrea pe Harris președinte: „ Biroul Oval  i se potrivește de minune”
Stephen Curry. Foto: IMAGO

Sprijin pentru KamalaSteph Curry o vrea pe Harris președinte: „Biroul Oval i se potrivește de minune”

  • Stephen Curry (36 de ani), starul echipei de baschet Golden State Warriors din NBA, sprijină candidatura democratei Kamala Harris (59 de ani) la alegerile prezidențiale din SUA.
  • Videoclipul lui Curry a fost redat la Convenția Democrată. Baschetbalistul și-a transmis mesajul purtând la gât medalia de aur pe care a câștigat-o cu echipa SUA la Jocurile Olimpice de la Paris.

La United Center, casa echipei Chicago Bulls, Curry a fost unul dintre cei care le-au cerut americanilor să o voteze pe Kamala Harris, alături de actrița Kerry Washington, reverendul Al Sharpton, guvernatorul statului Michigan, Gretchen Whitmer sau senatoarea Liz Warren.

„Somn ușor, Donald!” A câștigat  aurul olimpic , apoi s-a dus s-o sprijine pe Kamala Harris și l-a ironizat pe Donald Trump
Citește și
„Somn ușor, Donald!”A câștigat aurul olimpic, apoi s-a dus s-o sprijine pe Kamala Harris și l-a ironizat pe Donald Trump
Citește mai mult
„Somn ușor, Donald!” A câștigat aurul olimpic , apoi s-a dus s-o sprijine pe Kamala Harris și l-a ironizat pe Donald Trump

Stephen Curry: „Kamala Harris ar putea readuce unitatea între oameni”

„Care-i treaba, Stephen Curry aici. Știu că știți cu toții că joc pentru Golden State Warriors, dar omule, ce mare onoare a fost să reprezint echipa SUA, să merg acolo și să câștig acea medalie de aur la Jocurile Olimpice din această vară.

Iar unitatea de pe teren și din afara lui ne-a reamintit tuturor că, împreună, putem face orice și putem continua să inspirăm lumea.

De aceea cred că Kamala, în calitate de președinte, ar putea readuce acea unitate și ar putea continua să ducă țara noastră mai departe. Este vorba despre păstrarea speranței și a credinței în țara noastră, asigurându-ne că familiile pot fi îngrijite în momentele lor cele mai prețioase” a declarat Curry, potrivit Yahoo! Sports.

„Biroul Oval i se potrivește de minune Kamalei Harris”

Videoclipul cu Curry a fost difuzat la două zile după ce Steve Kerr, antrenorul naționalei SUA și al echipei Golden State Warriors, a transmis un mesaj similar de susținere pentru Harris și Tim Walz (candidatul ales ca vicepreşedinte - n.r.).

Atunci, Kerr a imitat celebrarea prin care Curry își trimite adversarii la culcare, făcând referire la înfrângerea lui Donald Trump.

„Am vizitat-o pe Kamala cu echipa mea la Casa Albă anul trecut și pot să vă spun un lucru. Am știut atunci și cu siguranță știu și acum, că Biroul Oval i se potrivește de minune.

Așa că, în cuvintele lui Michelle Obama, faceți ceva. Mergeți la vot. Fiți activi. Să ne manifestăm în noiembrie, ca niciodată până acum. A fost o onoare pentru mine să reprezint țara noastră. Este o onoare să o susțin pe Kamala. Să ne facem cu toții partea noastră și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a mai spus Curry.

41 de minute
a durat discursul prin care Kamala Harris a acceptat nominalizarea Partidului Democrat pentru președinția SUA.
  • Golden State Warriors a vizitat Casa Albă după titlurile cucerite în NBA în 2015 și 2022 (când țara era condusă de Barack Obama, respectiv Joe Biden), însă echipa a refuzat să respecte tradiția în 2017 și 2018 (președinte era Donald Trump).

Curry a vorbit despre posibilitatea de a intra în politică după încheierea carierei sale de jucător.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”