„Somn ușor, Donald!” A câștigat  aurul olimpic , apoi s-a dus s-o sprijine pe Kamala Harris și l-a ironizat pe Donald Trump
Steve Kerr, antrenorul naționalei masculine de baschet a SUA. Foto: IMAGO

„Somn ușor, Donald!”A câștigat aurul olimpic, apoi s-a dus s-o sprijine pe Kamala Harris și l-a ironizat pe Donald Trump

  • Steve Kerr (58 de ani), antrenorul naționalei masculine de baschet a SUA, sprijină candidatura democratei Kamala Harris (59 de ani) la alegerile prezidențiale.
  • Tehnicianul a imitat celebrarea lui Stephen Curry (36 de ani), elevul său la Golden State Warriors, pentru a-i transmite un mesaj republicanului Donald Trump (78 de ani).

Convenţia Partidului Democrat are loc la United Center, casa celor de la Chicago Bulls, iar Kerr, fost jucător al echipei din care a făcut parte și Michael Jordan, a ținut un discurs în sprijinul actualei vicepreședinte.

Kamala a ales un antrenor Tim Walz, preferat de Kamala Harris ca  vicepreședinte SUA , a fost antrenor de fotbal american
Citește și
Kamala a ales un antrenorTim Walz, preferat de Kamala Harris ca vicepreședinte SUA, a fost antrenor de fotbal american
Citește mai mult
Kamala a ales un antrenor Tim Walz, preferat de Kamala Harris ca vicepreședinte SUA , a fost antrenor de fotbal american

Steve Kerr l-a imitat pe Stephen Curry și l-a trimis la culcare pe Donald Trump

Kerr și-a încheiat discursul imitând gestul lui Stephen Curry din finala Jocurilor Olimpice, prin care starul i-a „trimis la culcare” pe adversarii francezi (a fost 98-87 pentru americani).

„După numărarea rezultatelor îl putem parafraza pe marele Stephen Curry şi să-i spunem lui Donald Trump: «Somn uşor»”, a spus Kerr.

Steve Kerr: „Astăzi este riscant să vorbești despre politică”

Jucător la Chicago Bulls între 1993 și 1998, Steve Kerr a urcat pe scenă pe melodia „Sirius”, folosită de „tauri” în acea perioadă.

„Ştiu foarte bine că a vorbi despre politică astăzi este riscant. Deja văd tweet-urile «ia mai taci din gură» care apar chiar acum. Dar ştiu, de asemenea, ca un cetăţean american responsabil, că era prea important să nu mă exprim în timpul unor alegeri de o asemenea amploare”, a afirmat Kerr, potrivit News.ro.

„Țara noastră are nevoie de cineva precum Kamala Harris și Tim Walz”

Kerr a explicat de ce Statele Unite au nevoie de un președinte precum Kamala Harris.

„Bucuria, compasiunea, angajamentul faţă de ţara noastră pe care le-am văzut la Jocurile Olimpice, asta împărtăşesc Kamala Harris şi Tim Walz (candidatul ales ca vicepreşedinte - n.r.) şi de asta are nevoie ţara noastră.

Ei deţin leadership, leadership adevărat, nu genul care caută să ne dezbine, ci genul care recunoaşte şi celebrează scopul nostru comun”, a mai spus Kerr.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”