„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Marius Șumudică (sursă foto: golazo.ro)

„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”

  • Marius Șumudică a declarat că nu s-a uitat la meciul PAOK Salonic-FCSB 0-1, deoarece era preocupat cu pregătirea partidei de campionat cu FC Botoșani
  • FC Botoșani-Rapid este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la PrimaSport 1 și DigiSport 1, duminică, 6 octombrie, de la ora 18:15

Marius Șumudică i-a felicitat totuși pe rivalii de la FCSB pentru victoria de la Salonic, 1-0 contra campioanei Greciei, PAOK.

PAOK - FCSB 0-1  Mesajul lui Mihai Stoica: „Am câştigat primul meci în  Champions League ”
Citește și
PAOK - FCSB 0-1 Mesajul lui Mihai Stoica: „Am câştigat primul meci în Champions League
Citește mai mult
PAOK - FCSB 0-1  Mesajul lui Mihai Stoica: „Am câştigat primul meci în Champions League ”

Tactica pentru Botoșani, mai tare decât PAOK-FCSB

Întrebat dacă s-a uitat la meciul dintre PAOK Salonic și rivala FCSB, Marius Șumudică a spus inițial că nu îl interesează subiectul, apoi a declarat că mai importantă pentru el a fost pregătirea partidei din deplasare cu FC Botoșani.

„Este un subiect care nu mă interesează, nu m-am uitat la meci, dacă vreți să vă spun adevărul. Printre puținele meciuri pe care nu le vizionez.

Nu m-am uitat la meci, pregăteam jocul cu Botoșani, cred că era mai important pentru mine.

Am aflat rezultatul la final, m-am mai uitat pe la televizor, le transmit felicitări, bravo lor și sperăm ca, într-un viitor apropiat, să mergem și noi în cupele europene și să bucurăm fanii”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă de azi.

Șumudică, luat peste picior de Becali înainte de PAOK-FCSB

Înaintea partidei de la Salonic, patronul de la FCSB declara că nu va anunța titularii deoarece se teme că Răzvan Lucescu va ghici tactica.

Becali a lăsat de înțeles că Marius Șumudică și Costel Gâlcă sunt sub valoarea lui Răzvan Lucescu:

„Cred că echipa se știe, dar n-o mai spun acum. Una e când joci în România și îi zici echipa lui Marius Șumudică sau Costel Gâlcă, alta e când i-o spui lui Răzvan Lucescu.

Lui Răzvan Lucescu nu trebuie să i-o spui. Dacă i-o zici, ăla găsește șmecherii. Nu i-o spunem lui Răzvan, tată”.

BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
15:34
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
15:31
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
13:45
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
FARUL - DINAMO   Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni  nu va reuși  să ne țină departe”
Liga 1
12:38
FARUL - DINAMO Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Citește mai mult
FARUL - DINAMO  Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor:  „Nicio scuză, luați măsuri!”
Europa League
10:27
Olaru, cod roșu Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
Citește mai mult
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor!  Ratează a doua oară  consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Europa League
11:04
„Lixandru e grav” Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Citește mai mult
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
09:29
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ” 
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații  n-au voie  nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Campionatul Mondial
10:28
„O crasă lipsă de respect” Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Citește mai mult
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”