De la credință la gesturi obsceneVIDEO. Imagini noi cu Șumudică și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”

  • FCSB - Rapid 0-0. Marius Șumudică și-a reluat conflictul fără sfârșit cu fanii FCSB
  • Cum a explicat el gesturile obscene de pe Arena Națională? Imagini video, mai jos în articol

Un nou meci FCSB - Rapid, un nou prilej pentru suporterii celor două echipe de a se insulta prin bannere și scandări. De această dată, la „eveniment” a luat parte activ și Marius Șumudică.

Profund antipatic fanilor Stelei și ai FCSB–ului, pentru că s-a declarat mereu un anti-stelist deși la un moment-dat a fost gata să bată palma cu Gigi Becali, Șumudică a fost în prim-plan de la început până la sfârșit. 

Șumudică, scandal după meci  Antrenorul Rapidului  s-a certat  cu Charalambous și apoi a mers la galerie
Citește și
Șumudică, scandal după meci Antrenorul Rapidului s-a certat cu Charalambous și apoi a mers la galerie
Citește mai mult
Șumudică, scandal după meci  Antrenorul Rapidului s-a certat cu Charalambous și apoi a mers la galerie

Imediat ce a ieșit de la vestiare, către antrenorul Rapidului s-a revărsat un potop de jigniri și înjurături dinspre fanii de la tribuna I. 

Șumudică i-a ignorat și s-a așezat pe bancă. S-a concentrat pe propriii fotbaliști și pe rugăciuni, ținând în mână un șirag de metanii sfințite. 

De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică  și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!” De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică  și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”

Cu cât tensiunea meciului a crescut cu atât a slăbit și rezistența antrenorului care promisese „un alt Șumudică”, adică un antrenor diferit de cel surprins de multe ori înjurând Steaua în tribune sau pe gazon. 

În repriza a doua, galeria FCSB-ului și-a continuat scandările obscene la adresa rapidistului, acompaniată de spectatori foarte vocali de la tribuna I.

La un moment dat, Șumudică se preface că se șterge la gură, dar de fapt se străduia să le arate cât mai discret spectatorilor degetul mijlociu. El a fost însă filmat din tribună, iată imaginile:

La conferință, Șumudică a bagatelizat subiectul: „Ce făceam când eram cu degetul în gură? Mi se lipise o gumă de mestecat și am o lucrare (n.r. dentară)”. 

La finalul meciului, trivialitățile au continuat din ambele direcții. Șumudică a mers în fața propriei galerii pentru deja tradiționalul de acum salut care e, de fapt, o scandare vulgară la adresa Stelei. 

Antrenorul i-a incitat pe fani și le-a acompaniat scandarea prin gesturi, fără a scanda la propriu și el.

De altfel, așa s-a și apărat la conferință: „Dacă veniți și îmi arătați o singură scandare în care eu înjur sau aduc injurii clubului FCSB, eu cer să fiu suspendat! Dacă nu, te rog frumos să-ți ceri scuze public (n.r. - adresându-i-se unui ziarist). Când sunt chemat de galerie, eu merg și salut, dar nu pot să controlez ce strigă galeria”. 

Eu m-am dus să-i salut și ei au început să înjure. Ce să fac? Eu nu am adus nicio insultă fanilor Stelei. Nu am înjurat, nu am spus absolut nimic. Marius Șumudică, antrenor Rapid

Șumudică a fost apărat azi de președintele Viorel Moldovan, într-o reacție pentru Gazetă: "Se exagerează, se caută senzaționalul. Marius a avut un comportament ireproșabil și nu a deranjat cu nimic. Pentru mine, a avut un comportament foarte OK".

„Vreți să vă dau geaca mea?”

În fața galeriei, bucuros după punctul smuls în derby, Șumudică s-a dezbrăcat și de geaca sa albastră Burberry pe care a purat-o la ultimele două meciuri.

„Vreți să vă dau geaca mea?”, a părut că întreabă spre galerie, apoi a pus-o pe gazon și le-a făcut semn că nu poate renunța accesoriul devenit talisman. Și și-a încheiat reprezentația cu o nouă rundă de gesturi care însoțeau scandarea trivială a suporterilor rapidiști.

„Stați liniștiți, mai am câteva. Asta e aia norocoasă. Și nu e din aia de prin târg de acolo din Istanbul. Am și eu o prestanță și îmi cumpăr (n.r. - produse originale). Nici ăsta nu e din târg (n.r. - arată spre un hanorac Givenchy), că îmi strigau suporterii: «Ai dat zece euro pe el»”, a zis Șumudică la conferință.

FCSB - Rapid (5).jpg
FCSB - Rapid (5).jpg

Galerie foto (29 imagini)

FCSB - Rapid (2).jpg FCSB - Rapid (3).jpg FCSB - Rapid (4).jpg FCSB - Rapid (5).jpg FCSB - Rapid (6).jpg
+29 Fotografii
labels.photo-gallery
Profită Drăgușin?  „Tricolorul” ar putea prinde  primul „11”  la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
Stranieri
13:53
Profită Drăgușin? „Tricolorul” ar putea prinde primul „11” la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
Citește mai mult
Profită Drăgușin?  „Tricolorul” ar putea prinde primul „11” la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
OMAGIU  VIDEO . De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori  ca în comunism
Canotaj
11:35
OMAGIUVIDEO. De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori ca în comunism
Citește mai mult
OMAGIU VIDEO . De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori  ca în comunism
„Nu a fost nimic!” Șefii Rapidului  închid ochii  la derapajul lui  Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Liga 1
12:50
„Nu a fost nimic!”Șefii Rapidului închid ochii la derapajul lui Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Citește mai mult
„Nu a fost nimic!” Șefii Rapidului închid ochii la derapajul lui  Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Mbappe, ținta ironiilor  Starul lui Real Madrid,  ridiculizat în Qatar  după gestul pripit din El Clasico
Campionate
12:31
Mbappe, ținta ironiilor Starul lui Real Madrid, ridiculizat în Qatar după gestul pripit din El Clasico
Citește mai mult
Mbappe, ținta ironiilor  Starul lui Real Madrid, ridiculizat în Qatar după gestul pripit din El Clasico
Sancțiuni după FCSB - Rapid  Jandarmeria n-a avut milă:  10.000 de euro  pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
Liga 1
10:52
Sancțiuni după FCSB - Rapid Jandarmeria n-a avut milă: 10.000 de euro pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
Citește mai mult
Sancțiuni după FCSB - Rapid  Jandarmeria n-a avut milă: 10.000 de euro pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică  și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Liga 1
10:55
De la credință la gesturi obsceneVIDEO. Imagini noi cu Șumudică și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Citește mai mult
De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Rasism la El Clasico  Vini Jr. cere  arestarea  fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
Campionate
10:11
Rasism la El Clasico Vini Jr. cere arestarea fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
Citește mai mult
Rasism la El Clasico Vini Jr. cere arestarea fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
PAOK, de nerecunoscut  Echipa lui  Răzvan Lucescu , învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială
Campionate
10:25
PAOK, de nerecunoscut Echipa lui Răzvan Lucescu, învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială
Citește mai mult
PAOK, de nerecunoscut  Echipa lui Răzvan Lucescu , învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială