Nemulțumită Szocs, după eliminarea de la JO: „ Nu mi-a mers jocul așa cum trebuie . A fost aiurea să joc în același timp cu un francez”
Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile de finală de o jucătoare mai slab cotată. Foto: Imago

NemulțumităSzocs, după eliminarea de la JO: „Nu mi-a mers jocul așa cum trebuie. A fost aiurea să joc în același timp cu un francez”

  • Bernadette Szocs (29 de ani), favorită 5 la turneul feminin de tenis de masă de la Jocurile Olimpice, a fost eliminată în optimile de finală de austriaca Sofia Polcanova (29 de ani, favorită 15), scor 0-4 (10-12, 4-11, 11-13, 9-11).

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a declarat, miercuri, la finalul partidei cu austriaca Sofia Polcanova, din optimile de finală ale probei de simplu ale concursului olimpic, că adversara i-a fost superioară în această întâlnire, însă a precizat că a fost deranjată și de atmosfera creată de fanii francezi în timpul punctelor.

Bernadette Szocs, învinsă în optimi la Jocurile Olimpice

„Ne cunoaştem de foarte mult timp, a fost un meci strâns, toate seturile au fost foarte strânse. De data asta a fost mai bună ca mine, trebuie să accept situaţia şi trebuie să mă focusez în continuare pe ceea ce mi-a mai rămas. Nu mi-a mers jocul aşa cum mi-am propus, în plus ea a făcut mai puţine greşeli decât mine, asta a făcut diferenţa", a declarat Szocs, informează Agerpres.

Bernadette Szocs a afirmat că i-a fost greu să se concentreze, deoarece la o altă masă evolua un jucător francez, iar suporterii „cocoșului galic” făceau gălăgie în timpul punctelor sale.

„Nu e uşor să joci în acelaşi timp cu un francez (n.r. - la o altă masă), pentru că se făcea galerie din sală şi era greu să ne concentrăm. Am încercat să mă concentrez, dar era un pic aiurea, pentru că în timpul punctului se ţipa şi se făcea galerie. Dar nu asta este scuza pentru că am pierdut. Trebuie să accept că astăzi a fost mai bună decât mine", a completat jucătoarea română.

Bernadette Szocs va mai reprezenta România în proba pe echipe la Paris

Bernadette Szocs se va concentra pe proba de echipe, ultima probă în care România va mai participa în acest turneu.

„Acum a mai rămas proba pe echipe. O să mă concentrez pe ceea ce a mai rămas şi, Doamne, ajută!, să reuşim să câştigăm. Bineînţeles că este un regret în inima mea, pentru că ştiu că pot mai mult", a completat Szocs.

În urma evoluțiilor de până acum de la Jocurile Olimpice, Bernadette Szocs se poate „lăuda” cu un loc 9 în proba de simplu și un loc 5 în cel de dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu.

Echipa feminină de tenis de masă va debuta în turneul olimpic pe 5 august, când va întâlni, în optimile de finală, reprezentativa Indiei.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”