Crimă în lumea ultras Un lider de galerie de la Inter  a ucis  un nepot al mafiei din Calabria
Beretta (stânga) și Bellocco, indicați de săgeți

Crimă în lumea ultrasUn lider de galerie de la Inter a ucis un nepot al mafiei din Calabria

  • Andrea Beretta, unul dintre liderii ultrașilor de la Inter Milano, l-a omorât miercuri dimineață pe Antonio Bellocco, nepotul unui temut cap al mafiei din Calabria, care desfășura afaceri ilegale în nordul Italiei
  • Suporterul care a comis crima ar fi răzbunat moartea fostului șef al ultrașilor interiști, ucis în 2022 la Milano

Andrea Beretta l-a omorât pe Antonio Bellocco cu o lovitură de cuțit aplicată în zona gâtului, după ce victima l-ar fi împușcat în picior pe agresor. Cu o seară înaintea incidentului, cei doi au jucat în echipa fanilor lui Inter într-o partidă amicală de minifotbal contra rivalilor de la AC Milan.

„A zis că nu mai e apt psihic!”  Cristi Balaj, despre motivul plecării lui  Karlo Muhar  de la CFR Cluj
Citește și
„A zis că nu mai e apt psihic!” Cristi Balaj, despre motivul plecării lui Karlo Muhar de la CFR Cluj
Citește mai mult
„A zis că nu mai e apt psihic!”  Cristi Balaj, despre motivul plecării lui Karlo Muhar de la CFR Cluj

Fotbalul italian, între pasiune, mafie și reglări de conturi

Crima care a avut loc pe străzile celebrului Navigli, cartier frecventat și de turiști, pare o reglare de conturi. Cei doi făceau parte din aripa dură a ultrașilor nerrazzurri, cu strânse legături în lumea mafiei.

Antonio Bellocco (36 ani), nepot al unui temut cap mafiot din Calabria, și-ar fi făcut loc în galeria lui Inter în 2022, cu puțin înainte ca fostul șef al ultrașilor interiști să fie ucis.

Mai multe voci din lumea ultras susțin că acea crimă s-ar fi comis la ordinul lui Bellocco. Mai mult, la acea vreme, Beretta era mâna dreaptă a fostului șef de galerie omorât.

Fotbal cu o seară înainte, război a doua zi

Beretta și Bellocco se aflau împreună într-o mașină parcată în fața unei săli de fitness, frecventată des de suporterii lui Inter.

Martorii susțin că între cei doi s-a iscat o ceartă violentă, moment în care Bellocco l-a împușcat în picior pe rivalul său. Beretta a scos un cuțit și l-a omorât, iar după ce a fost arestat le-a spus polițiștilor ca a comis crima „doar ca să se apere”.

  • în iulie 2023, Andrea Beretta a fost condamnat la 6 luni închisoare alături de Davide Bombardini, fost fotbalist la Palermo, Roma, Atalanta și Bologna sub acuzația de extorcare de bani.

Ca fapt incredibil, cu doar câteva ore înainte de conflict, Beretta și Bellocco au jucat împreună în echipa fanilor lui Inter, într-un meci amical cu rivalii din galeria lui AC Milan.

Cei doi au făcut chiar și o fotografie împreună și, potrivit cunoscuților, mergeau la petreceri și evenimente de familie:

Beretta (stânga) și Bellocco, indicați de săgeți FOTO: instagram.com/marcoferdico Beretta (stânga) și Bellocco, indicați de săgeți FOTO: instagram.com/marcoferdico
Beretta (stânga) și Bellocco, indicați de săgeți FOTO: instagram.com/marcoferdico

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”