Campioana Gâfâie FCSB s-a încurcat și cu  Slobozia , care putea câștiga meciul în prelungiri +17 foto
FCSB se împiedică și de Unirea Slobozia, scor 2-2, și e fără victorie după primele două runde al noului sezon din Liga 1. Foto: sportpictures.eu

Campioana GâfâieFCSB s-a încurcat și cu Slobozia, care putea câștiga meciul în prelungiri

  • FCSB se împiedică și de Unirea Slobozia, scor 2-2, și e fără victorie după primele două runde al noului sezon din Liga 1.
  • Unirea lui Mihalcea a chinuit campioana României și a reușit să obțină un punct la Clinceni, grație superreușitei lui Dorobanțu.
  • Pentru FCSB urmează meciul cu Maccabi Tel Aviv, de marți, din Ghencea, din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Fără Chiricheș. Odihnit după 90 de minute cu Virtus și meanjat pentru Maccabi? Sau poftă a patronului, dat fiind faptul că Vlad are un singur meci jucat între ultimele 3. Răspunsul vine marți, până atunci 90 de minute pe un teren greu, la Clinceni, cu „invenția” lui Mihalcea. O echipă construită pe bani puțini, care a promovat și apoi a bătut Farul, în deplasare, la debut pe prima scenă. 

Unirea Slobozia - FCSB. Încă un pas greșit făcut de campioană

FCSB a dominat cu U Cluj, a ținut de minge și a fost mai prezentă în joc. O scăpare  a însemnat un penalty comis de Edjouma. Per total echipa n-a strălucit, încă departe de cum a fost sezonul trecut. Lipsește Coman, lipsește sclipirea din joc.

Nici prima jumătate de repriză, totuși o nou promovată, n-a fost prea plină de fotbal. Nou promovata a stat la cutie și a încercat să răspundă. Așteptările erau de partea echipei în gri. Încă datorea. Virtus a fost doar sparring partner. 

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)

Galerie foto (17 imagini)

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
+17 Fotografii
labels.photo-gallery

Cheia e la faze fixe

Golurile lui Olaru cu Virtus sunt, până acum, un ambalaj peste un joc modest, lipsit de idei, amalgam de pase greșite. Fără Coman parcă și Darius pălește. Iar la Clinceni în față i-a avut pe Coadă, Ariel Lopez sau Șerbănică.

A fost nevoie de 32 de minute pentru un prim moment periculos la poarta lui Denis Rusu. Șut Ștefănescu la colțul scurt, respinge portarul ialomițenilor. Din corner a ieșit și golul. Lixandru a răsărit între 3 tricouri galbene, portarul moldovean a respins și acum, dar în poartă. 

Și Risto e în cădere

Tot din fază fixă, tot din corner, a egalat și Slobozia. Risto a uitat să sară cu Filip Ilie, iar Târnovanu a anticipat greșit traiectoria mingii. Dublă greșeală, 1-1.

FCSB se chinuie iar. Nu toți sunt Virtus. Chiar și nou promovatele de la noi arată mult mai bine decât campioana din San Marino. 

Ce prostie face Antoche! 

După cum a arătat jocul, probabil mulți se așteptau să vadă 2-3 schimbări la pauză. Știind contextul, știind trecutul. Dar Gigi Becali știe să surprindă. N-a mutat nimic. Jocul n-o ajută pe FCSB, dar o fac adversarii. Un fault inutil, când mingea era la colțul terenului.

Antoche îi dă brânci lui Olaru, Vlad Baban dictează penalty greu sesizat și pe imagini, dar validat de VAR. Olaru ia mingea, șut în dreapta, 2-1 FCSB. Și imediat 3 schimbări: ies Popa, Ștefănescu și Lixandru, intră Miculescu, Edjouma și Băluță. 

Cam puțin și vine greul

Trei noi pe teren pentru FCSB, trei și pentru Slobozia. Mihalcea a mixat experiența cu tinerețea: Aganovici, Gele, ambii peste 30 de ani, plus tânărul Dorobanțu, 19 ani.

Iar puștiul reușește să înscrie un supergol care aduce un punct mare Sloboziei!

Unirea Slobozia - FCSB 2-2

  • Au marcat: F. Ilie (36), Dorobanțu (89) / Lixandru (33), Olaru (55-pen.)

Final de meci la Clinceni! FCSB termină la egalitate și al doilea meci al sezonului din Liga I, scor 2-2, în deplasarea cu Unirea Slobozia. În prima etapă, bucureștenii au remizat cu Universitatea Cluj.

Min. 90+3 Ocazie uriașă Unirea Slobozia! Șerbănică centrează de pe partea stângă, Ngezana încearcă să respingă, dar deviază în bara transversală, după care mingea se scurge în corner.

Min. 90+1 Cartonaș galben Unirea! Lopez este avertizat și el

Min. 90 Andrei Dorobanțu (19 ani), aflat la primul meci în Liga I, restabilește egalitatea cu un gol spectaculos

Min. 82 Schimbare la FCSB. Iese Olaru, intră Baba Alhasan

Min. 80 Schimbare la Unirea Slobozia. Iese coadă, intră Pacionel.

Min. 75 Schimbare la FCSB. Iese Antwi, intră Crețu

Min 70 Schimbare la Unirea Slobozia. Iese Afalna, intră Bărbuț

La partida de la Clinceni asistă 2.200 de spectatori

Min. 64 Cartonaș galben Unirea Slobozia! Portarul Rusu este avertizat pentru proteste

Min. 58 Triplă schimbare la Slobozia. Ies Purece, Camara, Ilie și intră Aganovici, Dorobanțu și Gele

Min. 56 Triplă schimbare la FCSB. Ies Popa, Ștefănescu și Lixandru, intră Miculescu, Băluță și Edjouma

Min. 55 Darius Olaru transformă cu un șut în stânga lui Rusu, care a plonjat în partea opusă

Min. 51 Centralul Vlad Baban dictează penalti pentru FCSB! Antoche îl busculează pe Olaru în suprafața de pedeapsă la o fază în care mingea era foarte departe de careul ialomițenilor. Pe reluări se observă că faultul a avut loc în afara careului, însă decizia nu a fost întoarsă de VAR

Min. 50 Galben Unirea Slobozia! Purece este avertizat pentru un fault din spate asupra lui Olaru

Min. 48 Galben FCSB! Dawa vede primul cartonaș galben al partidei

A început repriza a doua!

Pauză la Clinceni. După un meci destul de anost și cu puține ocazii de poartă, Unirea Slobozia și FCSB, se află la egalitate, scor 1-1.

Min 45+1 Camara șutează din voleu de la 16 metri, puțin peste poarta lui Târnovanu

Min. 36 Filip Ilie restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, după numai două minute. Ilie a înscris cu o lovitură de cap din șase metri, o centrare venită din corner.

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)

Galerie foto (17 imagini)

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
+17 Fotografii
labels.photo-gallery

Min. 34 Lixandru reia cu o lovitură de cap de la șase metri o centrare venită din corner de pe partea dreaptă, făcând tardiv plonjonul lui Rusu.

Min. 17 Dublă ocazie pentru Unirea Slobozia, Camara și Ariel Lopez trec de puțin pe lângă deschiderea scorului.

A început meciul!

Unirea Slobozia - FCSB, echipele de start:

  • UNIREA SLOBOZIA: Rusu - Medina, Antoche, Pespielov, Șerbănică - A. Lopez, Coadă - Camara, Purece, Nkama - F. Ilie
  • Rezerve: Krell, Dorobanțu, I. Dinu, C. Toma, Pacionel, Lemnaru, Bărbuț, Aganovic, Gele
  • Antrenor: Adrian Mihalcea
  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut - Ștefănescu, Olaru, Musi - D. Popa
  • Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Băluță, Alhassan, Phelipe, David Popa
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • STADION: Clinceni
  • ARBITRU: Baban Vlad (Iaşi), A1: Vişan Florian Alexandru (Galaţi), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Marcu Claudiu (Constanţa), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)

20:30 Cele două formații au ajuns la stadionul din Clinceni

Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci
Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci

Galerie foto (13 imagini)

Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci Unirea Slobozia - FCSB, înainte de meci
+13 Fotografii
labels.photo-gallery

Unirea Slobozia a produs surpriza primei etape a noului sezon, când a învins în deplasare Farul Constanța, 1-0. FCSB a remizat acasă, în etapa #1, cu U Cluj, scor 1-1 pe Ghencea.

Unirea Slobozia - FCSB se joacă la Clinceni

Partida se va disputa la Clinceni, deoarece stadionul „1 Mai” din Slobozia trece printr-un proces de modernizare, care va dura câteva luni.

CCA l-a trimis la acest meci pe Vlad Baban, un arbitru ieșean promovat în această vară în lotul de Liga 1. Sezonul trecut el a făcut parte din lotul de Liga 2, dar a fost delegat la meciul din etapa #10, FC Botoșani - UTA Arad 2-2.

Mihalcea: „Poate spargem gheața”

Adrian Mihalcea, tehnicianul oaspeților, vrea prima victorie în duelurile cu FCSB:

„FCSB este o echipă extraordinar de bună, cu un lot care se află în primele două din Liga 1. Avem nevoie de organizare, de determinare, să lăsăm emoțiile și să ne ridicăm la nivelul competiției. Băieții știu deja cum e să obții un rezultat bun.

Obiectivul nostru este ca la final să fim felicitați, momentan e nevoie de muncă, sacrificii și de voie bună.

Eu am dat câteva goluri în meciurile cu FCSB când eram jucător, unele au fost foarte importante. Totalul nu îl mai țin minte.

De când sunt antrenor nu am reușit să scot nici măcar un punct împotriva celor de la FCSB. Poate voi sparge gheața diseară”.

Charalambous: „Joacă foarte bine pe contraatac”

Antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous spune că va trimite în teren cel mai bun „11” și consideră Unirea Slobozia o echipă dificilă:

„Este al doilea meci de campionat, cu o nou-promovată care a arătat că e foarte competitivă. Nu e ușor să învingi Farul în deplasare.

Trebuie să avem o prestație foarte bună și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, joacă foarte bine pe contraatac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni, vom evolua cu cel mai bun 11″.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”