Le face lobby Dennis Man și Valentin Mihăilă,  lăudați  de Edi Iordănescu: „Are un talent fantastic” + „Poate fi un killer”
Dennis Man, Parma. Foto: IMAGO

Le face lobbyDennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de Edi Iordănescu: „Are un talent fantastic” + „Poate fi un killer”

  • Edi Iordănescu (46 ani), fostul selecționer al naționalei României, i-a lăudat în presa din Italia pe Dennis Man (25 ani) și Valentin Mihăilă (24 ani).
  • Cei doi fotbaliști și-au prelungit contractele cu Parma, echipă pe care au ajutat-o să promoveze în Serie A.

Edi Iordănescu n-a dorit să rămână pe banca naționalei, dar continuă să-i ajute pe fotbaliștii români.

Fostul selecționer a vorbit despre Dennis Man și Valentin Mihăilă, fotbaliști care au decis să rămână la Parma după un sezon foarte bun.

S-a întors „Dragonul” Radu Drăgușin,  de nota 7  în amicalul de lux Tottenham-Bayern Munchen
Citește și
S-a întors „Dragonul”Radu Drăgușin, de nota 7 în amicalul de lux Tottenham-Bayern Munchen
Citește mai mult
S-a întors „Dragonul” Radu Drăgușin, de nota 7 în amicalul de lux Tottenham-Bayern Munchen

Edi Iordănescu îl laudă pe Dennis Man: „Are un talent fantastic”

„Nu sunt surprins deloc. Îl cunosc foarte bine pe Dennis, are un talent fantastic și mult potențial. El a fost cu adevărat decisiv în promovarea Parmei în Serie A.

Cred că a crescut în atât de multe feluri, dar mă voi concentra pe cele două care cred că sunt cele mai importante.

În primul rând, părea blocat pentru că avea nevoie de mult timp pentru a se adapta. Acest lucru l-a întărit. În ceea ce privește Italia, stilul de viață, orașul, clubul, modul în este înțeles fotbalul în Italia și, mai presus de toate, pentru Serie B, care este într-adevăr o ligă specială. Este un alt om.

Al doilea motiv este o consecință a primului. Astăzi a crescut, este mai matur. Puternic din punct de vedere al mentalității, mult mai conștient de propriile mijloace și forțe.

Și s-a schimbat în multe alte aspecte pe care, sunt sigur, cei care lucrează la Parma le-au observat mult mai bine decât mine”, a afirmat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru ParmaToday.it.

2,2 milioane €
pe sezon va primi Dennis Man la Parma (cel mai bine fotbalist din lot). Românul și-a prelungit contractul până în 2027

Dennis Man „poate juca un rol decisiv în Serie A”

Iordănescu a vorbit și despre rolul pe care Man îl va juca la Parma în noul sezon de Serie A.

„Cu siguranță poate juca un rol decisiv în Serie A. Dar va depinde foarte mult și de stilul de fotbal pe care Parma îl va propune. De strategia pe care antrenorul și staff-ul său vor dori să o folosească în acest nou sezon.

Man are mari calități, dar Serie A este complicată și, pentru a se descurca bine, Dennis va trebui să depindă și de coechipierii săi. Este el pregătit pentru Serie A? Cu siguranță, îl văd pregătit”, a afirmat fostul selecționer.

  • Dennis Man a adunat 108 meciuri în tricoul Parmei. A înscris 24 de goluri și a oferit 12 pase decisive.

Edi Iordănescu despre Valentin Mihăilă: „Poate fi un killer pe contraatac”

Edi Iordănescu a spus că Mihăilă, unul dintre cei mai rapizi fotbaliști de la Euro 2024, poate fi letal pe contraatac.

„Și Mihaila (este pregătit pentru Serie A - n.r.). Valentin este un talent fantastic. Calități excelente combinate cu o mare viteză. El poate răni orice adversar în diferite moduri. Chiar și în tranziție, de exemplu: pe contraatac poate fi un «killer».

Cred, ca și în cazul lui Dennis, că pentru Valentin procesul de aclimatizare a durat din diverse motive, dar și Mihăilă a fost ghinionist din cauza numeroaselor accidentări. Acum e mult mai bine, e complet apt. Este vindecat 100% și, cu siguranță, este pregătit pentru noul sezon din Serie A”, a mai spus Iordănescu.

35,8 km/oră
este viteza atinsă de Valentin Mihăilă la EURO 2024. A fost al patrulea cel mai rapid jucător al competiției (la egalitate cu Leroy Sane și Nico Williams).

Edi Iordănescu: „Man și Mihăilă au potențialul de a fi protagoniști”

Iordănescu a vorbit și despre decizia celor doi fotbaliști de a rămâne la Parma.

„Cu siguranță (a fost o decizie bună - n.r.). Să rămână pentru a se îmbunătăți este important. S-au adaptat, acum sunt parte integrantă a echipei, au o greutate în economia clubului, sperăm să facă și celălalt pas: acela de a fi decisivi în Serie A și de a se face remarcați.

Trebuie să aibă un sezon bun împreună cu echipa, sunt sigur că amândoi au potențialul de a fi protagoniști.

La Euro 2024 s-au descurcat bine: au fost importanți și sunt sigur că mai au multe de dat și de primit cu tricoul echipei naționale pe ei”, a concluzionat fostul selecționer.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”