Viktor Orban  De ce vrea premierul maghiar ca „ românii  să aibă mai mult succes în sport”
Viktor Orban (61 de ani), premierul Ungariei, a vorbit despre controversele de la Jocurile Olimpice, despre prestația Ungariei, dar și despre obiectivele sportivilor maghiari. Foto: Imago

Viktor Orban De ce vrea premierul maghiar ca „românii să aibă mai mult succes în sport”

  • Viktor Orban (61 de ani), premierul Ungariei, a vorbit despre controversele de la Jocurile Olimpice, despre prestația Ungariei, dar și despre obiectivele sportivilor maghiari.
  • Acesta a adus în discuție și rezultatele sportivilor români și importanța acestora în dezvoltarea sportului local.

Viktor Orban a atacat festivitățile de la Jocurile Olimpice, competiție pe care Ungaria vrea să o organizeze la Budapesta în 2036.

Acesta a vorbit despre strategia Ungariei pentru a obține rezultate mai bune la JO, după ce la Paris delegația maghiară a obținut 19 medalii, 6 de aur, 7 de argint și 6 de bronz, față de cele 9 obținute de România (3-4-2).

Orban a surprins apoi, explicând de ce Ungaria are nevoie ca și România să aibă rezultate mai bune pentru a progresa împreună: „Este bine că ne comparăm cu ţările din regiune şi suntem în frunte. Dar nu ne avantajează dacă acestea nu sunt constant în competiţie cu noi. Noi suntem interesaţi ca și românii să aibă mai mult succes, de croaţi mai de succes, de şi mai multe medalii de aur pentru sârbi şi de medalii pentru slovaci”.

Citește articolul integral pe hotnews.ro

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”