Două noutăți   Kopic  a anunțat că vor face parte din lot, cu Craiova: „Avem tot ce ne trebuie”
Zeljko Kopic

Două noutăți Kopic a anunțat că vor face parte din lot, cu Craiova: „Avem tot ce ne trebuie”

  • Dinamo va juca mâine seară acasă cu Universitatea Craiova, meci în care nu va putea conta pe Politic și pe Neagu, accidentați

Totuși, Zeljko Kopic spune că ar putea miza pe două dintre transferurile făcute în această vară, care încă nu au prins minute: extrema Alberto Soro, 25 de ani, și mijlocașul central Andrei Mărginean, 23 de ani.

„Sunt pisici, nu câini”  Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „ Nu știu cine e  tipul ăsta”
Citește și
„Sunt pisici, nu câini” Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „Nu știu cine e tipul ăsta”
Citește mai mult
„Sunt pisici, nu câini”  Dinamoviștii au reacționat la ironiile jucătorului Craiovei: „ Nu știu cine e tipul ăsta”

Dennis Politic e în recuperare, avem totul sub control.

Alberto Soro va face parte din lot, vom vedea dacă va intra, dacă va avea minute, el s-a antrenat normal săptămâna aceasta.

Și Andrei Mărginean a avut o săptămână normală cu echipa și va fi în lot”, a spus Kopic la conferința de presă de azi.

Alberto Soro și Andrei Mărginean Alberto Soro și Andrei Mărginean
Alberto Soro și Andrei Mărginean

Kopic: „Putem fi și mai buni”

Antrenorul dinamovist a analizat cu atenție echipa de pe locul 1 și spune că duelul cu oltenii va fi unul mult mai echilibrat decât sezonul trecut.

„Jucăm cu liderul, în fața propriilor fani. Trebuie să fim puternici mental, să dăm totul și să învingem.

Comparativ cu Rapid, Craiova joacă un fotbal mai bun în acest moment, e într-o formă mai bună. Dar asta nu e o surpriză, au un antrenor foarte bun, cu experiență, jucători buni.

Toată lumea poate surprinde, toată lumea se luptă. E un oponent puternic, va fi un meci greu. Dar și noi suntem într-o formă bună, jucăm un fotbal bun. Cine vine la stadion se va bucura de un meci frumos.

Mitriță e foarte periculos, are calități, poate face diferența prin driblinguri, șuturi, pase, suntem atenți la el, dar nu e vorba doar de el. El e tipul de jucător care poate face diferența în orice moment al meciului, dar ne concentrăm pe toți adversarii Zeljko Kopic

Pentru asta muncim, am pus multă energie și multă muncă în a ne îmbunătăți evoluția. Simt încrederea jucătorilor, sunt uniți, avem tot ce ne trebuie pentru a ne arăta calitatea.

Sunt fericit că toată lumea vede că evoluăm în joc, dar știu că putem fi și mai buni, cu timpul vom crește și mai mult.

Ne simțim bine pe «Arc», e casa noastră, energia din tribune e extraordinară, va fi valabil și mâine. Ne vom face jocul, respectăm Craiova, dar vom încerca să jucăm așa cum vrem noi”, a zis Kopic.

Georgi Milanov: „Mă simt bine și sunt gata de meci”

Venit după o răceală puternică din cauza căreia a absentat la Iași și după o accidentare care l-a scos din joc în minutul 67 în Giulești, mijlocașul Georgi Milanov spune că e recuperat și va fi 100% apt cu Universitatea:

„Mă simt bine și sunt gata de meci.

Craiova e în formă, dar și noi suntem buni pe teren propriu, deci vom vedea mâine.

Îi respect, dar vom da totul pentru a-i învinge, n-am mai făcut-o de ceva timp. Jucăm mereu la victorie, nu vrem să pierdem acasă.

Față de sezonul trecut e diferit faptul că suntem în altă formă, pe altă poziție. Echipa era într-o situație proastă când am venit eu. Ne-am adaptat, avem o relație bună între noi, suntem uniți, suntem jucători de calitate și arătăm un fotbal mai bun decât sezonul trecut.

Și Cupa e importantă, trebuie să învingem Voluntariul și să mergem în grupe. Apoi mergem la Cluj, pentru meciul cu Universitatea. Dar ne vom gândi întâi la Craiova.

Sunt 3 meciuri în 10 zile și vrem victorii în toate.

Ei joacă mai bine ca noi în acest moment, au încredere, sunt lideri, dar noi evoluăm acasă și vrem să-i batem.

Ne așteptăm să fie un meci cu multe goluri, dar derby-urile de genul acesta sunt diferite față de alte meciuri. Va fi o partidă bună, în orice caz”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”