Una caldă, una rece Un olandez  va arbitra  LASK Linz - FCSB » A mai fluierat echipe din România
Allard Lindhout. Foto: IMAGO

Una caldă, una receUn olandez va arbitra LASK Linz - FCSB » A mai fluierat echipe din România

  • Olandezul Allard Lindhout (36 de ani) a fost delegat de UEFA la manșa tur a „dublei” dintre LASK Linz și FCSB din play-off-ul Europa League.
  • Partida e programată joi, 22 august, va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe platforma Voyo, cu începere de la ora 20:00.

Lindhout va fi ajutat la cele două linii de asistenții Joost van Zulien și Rogier Honig. Al patrulea oficial a fost desemnat Marc Nagtegaal, iar în camera VAR se vor afla Clay Ruperti și Alex Bos.

Allard Lindhout va arbitra meciul LASK Linz - FCSB din play-off-ul Europa League

Acesta va fi al doilea meci european arbitrat de Lindhout în acest sezon, după Slovan Bratislava - APOEL 2-0, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

Olandezul a condus meciul câștigat de naționala României în fața selecționatei din Belarus, scor 2-1, în preliminariile EURO 2024, pe 28 martie 2023.

În plus, Lindhout s-a aflat la centru la meciul pierdut de CFR Cluj contra celor de la Sivasspor, scor 0-1, în Gruia. Meciul a avut loc în grupele Conference League, pe 15 septembrie 2022.

Interzis din nou LASK Linz - FCSB  NU se vede la TV  în România! Meciul va fi transmis doar online
Citește și
Interzis din nouLASK Linz - FCSB NU se vede la TV în România! Meciul va fi transmis doar online
Citește mai mult
Interzis din nou LASK Linz - FCSB NU se vede la TV în România! Meciul va fi transmis doar online

FCSB a dat pe vina pe arbitru după eliminarea din Liga Campionilor

Arbitrului Morten Krogh a fost ținta preferată a celor de la FCSB după înfrângerea suferită în fața Spartei Praga, scor 2-3, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

Antrenorul Elias Charalambous s-a declarat nemulțumit de prestația danezului:

Nu știu dacă a fost din cauza antrenorului danez, dar cred că arbitrul ar fi putut judeca diferit multe momente ale jocului.

Momentul în care Olaru… nu știu dacă a fost înăuntru sau afară, dar a fost cu siguranță fault sau penalty!

Și el ne-a dat cartonașe galbene. Nu știu dacă l-a ajutat VAR sau nu.

Sunt sigur că ar fi trebuit să dea minimum 8-9 minute de prelungiri, a dat 5 minute și s-au jucat 4:50. Fac diferența zece secunde? Nu, dar dacă spui 5 minute lasă 5 minute, nu 4:50”.

Elias a completat: „Nu știu de ce a condus astfel, arbitrul e aici, puteți să-l întrebați.

Știți că eu nu sunt genul care să caute scuze cu arbitrajul. Dar cred că ar fi putut face mai mult, pentru că un asemenea meci e hotărât de detalii.

Nu doar eu am văzut că arbitrul putea fi mai bun, ci și voi, ziariștii”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5