„Poate să plece”  Constantin Gâlcă, după ce Rapid a anunțat că îl vrea pe  Andrei Ivan : „Știam încă din vară”
Andrei Ivan/ Foto:sportpictures.eu

„Poate să plece” Constantin Gâlcă, după ce Rapid a anunțat că îl vrea pe Andrei Ivan: „Știam încă din vară”

  • Constantin Gâlcă (52 de ani) a vorbit despre viitorul lui Andrei Ivan (27 de ani) la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.
  • Derby-ul etapei a #7 dintre Dinamo și Universitatea Craiova se vede sâmbătă, de la 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Rapid își dorește să-l transfere pe Andrei Ivan în această vară, potrivit GOLAZO.ro.

De altfel, Viorel Moldovan, președintele giuleștenilor, a recunoscut interesul Rapidului pentru Ivan, la conferința de prezentare a lui Marius Șumudică: „Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”.

Interes Real   Rapid îl vrea pe Andrei Ivan . Câți bani cere Mihai Rotaru
Citește și
Interes Real Rapid îl vrea pe Andrei Ivan. Câți bani cere Mihai Rotaru
Citește mai mult
Interes Real Rapid îl vrea pe Andrei Ivan . Câți bani cere Mihai Rotaru

Constantin Gâlcă : „Dacă se plătește o sumă corectă, Andrei Ivan poate să plece”

Tehnicianul oltenilor a declarat că știa despre situația lui Andrei Ivan și a transmis că jucătorul în vârstă de 27 de ani ar putea reveni pe teren la meciul cu Dinamo, după ce a absentat la duelul cu Gloria Buzău din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Petrolul Ploiești.

„Nu este nimic concret cu Ivan, încă, după cum știți. Știți cum este în fotbal. Dacă se plătește o sumă corectă, poate să plece. Era unul dintre jucătorii care putea părăsi echipa, știam asta încă din vară. El este apt pentru partida cu Dinamo”, a declarat A1 din Bănie, privind situația lui Andrei Ivan.

2.000.000 de euro
este cota de transfer a lui Andrei Ivan, potrivit Transfermarkt

Constatin Gâlcă: „Dinamo arată altfel”

Gâlcă a prefațat duelul cu Dinamo și s-a declarat surpins de începutul bun de sezon al „câinilor”. Totodată, acesta a făcut o paralelă între jocul lui Dinamo de sezonul trecut, când alb-roșiii s-au salvat in extremis de la retrogradare, după barajul cu Csikszereda.

Comparând anul competițional trecut cu acesta , Dinamo arată altfel. Este o echipă competitivă, cu multă mobilitate în joc și oferă multe soluții de la mijloc în sus. Trebuie să fim foarte atenți, să profităm de orice ni se oferă. Sunt o trupă cu intensitate bună. Jocul nu mă mulțumește total, chiar dacă am câștigat cu 5-1 în ultima etapă, contra Buzăului.

Echipa trebuie să progreseze atât defensiv, cât și ofensiv. Trebuie să îmbunătățim unele aspecte privind jocul. Dinamoviștii sunt mult mai verticali, asta în comparație cu anul trecut, însă lasă și ei unele spații, la fel ca toate echipele care atacă foarte mult. În acest sens, trebuie să profităm și noi.

Nu mă gândesc la meciul cu Rapid, ci doar la cel cu Dinamo, este următorul și cel mai important. Trebuie să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, să demonstrăm că progresăm. Bineînțeles că mă surprinde parcursul lui Dinamo, având în vedere că s-au salvat cum s-au salvat.

Au un antrenor ambițios, care vrea mai mult de la jucătorii lui. Au și adus mulți jucători de valoare. Mă așteptam să fie sold-out, este un meci important atât pentru noi, cât și pentru ei. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim pe primul loc”, a declarat Constantin Gâlcă.

Trebuie să fim pregătiți pentru disputa cu Dinamo. Dacă vom avea intensitatea din antrenamente, sunt sigur că vom face o partidă bună și putem câștiga cu Dinamo. Mă simt foarte bine aici, atât pe teren, cât și în afara lui Takuto Oshima, mijlocaș Universitatea Craiova

Înaintea meciului direct programat sâmbătă, 24 august, Universitatea Craiova este lider în Liga 1, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 4, cu 9.

Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Liga 1
11.09
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Citește mai mult
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Gimnastica
09:25
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Citește mai mult
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  transferă  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Campionate
11.09
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Special
11.09
„I-am tras un pumn lui Baggio!” Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Citește mai mult
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990