Demis?   Prepeliță  ar putea fi dat afară de Gloria Buzău: „Îmi asum!” » Cine l-ar putea înlocui
Andrei Prepeliță/Foto:sportpictures.eu

Demis? Prepeliță ar putea fi dat afară de Gloria Buzău: „Îmi asum!” » Cine l-ar putea înlocui

  • Andrei Prepeliță (38 de ani) s-a declarat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi, după înfrângerea, scor 1-2, cu Unirea Slobozia, din etapa #8, din Liga 1.
  • Antrenorul buzoienilor ar putea fi înlocuit cu Mihai Teja (45 de ani).

Unicul gol al Gloriei Buzău a fost marcat de Alexandru Stan, în minutul 66, în timp ce, pentru Unirea Slobozia, Pospelov a reușit o „dublă”, cu două goluri marcate în prelungirile celor două reprize, 45+3, respectiv 90+3.

UNIREA SLOBOZIA - GLORIA BUZĂU. Andrei Prepeliță: „Asta arată cât de determinați sunt jucătorii și ce fel de personalitate au. Adică nu au!”

Andrei Prepeliță și-a criticat jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o în ultimele minute ale meciului, când au primit gol în prelungiri

Asta arată cât de determinați sunt jucătorii și ce fel de personalitate au. Adică nu au! Nu ai cum să tratezi astfel de faze cu o asemenea ușurință. Nu știu... Fără personalitate și fără valoare.

La fel s-a întâmplat și cu U Cluj. Facem penalty dintr-o fază banală. Astăzi la fel. Călin a sărit cu mâinile sus prin careu. Nu înțeleg deciziile astea pe care le iau ei. Am fost fotbalist, dar nu înțeleg.

Avem ultima fază a jocului și luăm gol în ultimele secunde. E punctul tău. Muncește pentru el. E frustrant! În principal e vina mea, pentru că eu sunt antrenorul.

Majoritatea au experiență și au mai jucat în Superligă. Nu înțeleg greșelile astea. Nu joci la primele clasate să poți spune că ai presiune. Avem momente de «black-out!»

Sunt jucători care nu se ridică la nivelul primei ligi. Am avut cinci jucători care nu au fost disponibili. Cinci jucători care pot da mai multă liniște echipei”, a declarat Andrei Prepeliță, la Digi Sport

Mihai Teja, posibil înlocuitor pentru Andrei Prepeliță

Potrivit prosport.ro, meciul cu Unirea Slobozia ar putea fi ultimul al lui Andrei Prepeliță pe banca celor de la Gloria Buzău. Oficialii ar dori să producă un „șoc” la echipă și să-l înlocuiască pe tehnician cu Mihai Teja (45 de ani).

Antrenorul de 45 de ani a antrenat-o ultima dată pe FC Botoșani, în anul 2022.

Prepeliță a vorbit și despre posibila sa plecare de la Buzău:

În fotbal cum să nu se pună problema să fii înlocuit. Principalul vinovat este antrenorul. Tot timpul. Îmi asum asta. În momentul când m-am făcut antrenor, am fost asumat, cred eu. Eu ce să fac?”.

După primele 8 etape, Gloria Buzău este ultima, cu 5 puncte.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5