Plan dejucat Poliția germană a oprit un  complot terorist  al ISIS înaintea finalei de la Berlin
Poliția germană a luat măsuri de siguranță înaintea finalei dintre Spania și Anglia Foto: Imago

Plan dejucatPoliția germană a oprit un complot terorist al ISIS înaintea finalei de la Berlin

  • Poliția a reușit să oprească un „complot terorist al ISIS” înaintea finalei Campionatului European din Germania, după ce a efectuat mai multe raiduri, iar trei suspecți au fost reținuți, informează dailymail.co.uk.
Apreciat de italieni La Nazione, despre  Louis Munteanu : „Are șut și personalitate”
Citește și
Apreciat de italieniLa Nazione, despre Louis Munteanu: „Are șut și personalitate”
Citește mai mult
Apreciat de italieni La Nazione, despre Louis Munteanu : „Are șut și personalitate”

Forțele speciale germane au reușit să oprească cu succes atacul, despre care se presupune că ar fi urmat să aibă loc în fan zone-ul dedicat suporterilor englezi din Breitscheidplatz.

Poliția a efectuat o serie de raiduri coordonate în Potsdam, un oraș aflat lângă Berlin, fiind în căutarea a cinci bărbați despre care se știa că sunt susținători ISIS.

Bărbații, aflați deja sub supravegherea poliției germane, au fost fotografiați în Breitscheidplatz, dar și la o biserică mare din zonă.

Casele a trei bărbați au fost percheziționate. Forțele speciale au fost implicate în această operațiune. Măsurile ua fost luate în legătură cu amenințări iminente din partea zonei islamiste. purtător de cuvânt al poliției germane pentru The Sun

În 2016, 12 persoane au fost ucise și 56 grav rănite după ce jihadiști au condus un camion în piața de Crăciun din Breitscheidplatz.

Poliția germană a oprit un complot terorist al ISIS înaintea finalei de la Berlin

Dezvăluirile poliției germane vin în contextul în care oficiali ai Jocurilor Olimpice au întărit securitatea înaintea debutului competiției franceze, care debutează vineri.

Ofițeri de poliție britanici se vor afla printre cei 45.000 de oameni de ordine care vor patrula pe străzile capitalei franceze pe parcursul celor două săptămâni ale Jocurilor Olimpice.

Luna trecută, teroriști Stat Islamic au amenințat că vor comite atentate în timpul jocurilor, propaganda postând imagini ăn care un terorist izbește o dronă de Turneul Eiffel.

Ca răspuns la aceste amenințări, zonele centrale ale Senei, inclusiv Turnul Eiffel și Muzeul Louvre sunt deja închise circulației autovehiculelor.

Aproximativ 130 de oameni nu au primit acceptul de a intra în țară, ca parte a planurilor antiteroriste.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5