Apreciat de italieni La Nazione, despre  Louis Munteanu : „Are șut și personalitate”
Louis Munteanu, golgheterul play-off-ului Ligii 1 sezonul trecut (7 reușite) Foto: Imago

Apreciat de italieniLa Nazione, despre Louis Munteanu: „Are șut și personalitate”

  • Louis Munteanu, 22 de ani, a intrat în ultimul sezon de contract la Fiorentina, se antrenează cu echipa Viola, dar va fi foarte probabil vândut de clubul toscan. 
A ales cu inima Ivan Rakitic  a semnat  cu Hajduk Split
Citește și
A ales cu inimaIvan Rakitic a semnat cu Hajduk Split
Citește mai mult
A ales cu inima Ivan Rakitic a semnat cu Hajduk Split

Giampaolo Marchini, jurnalist la cotidianul local La Nazione, l-a urmărit pe Munteanu în perioada de pregătire și a spus: „Se poate lucra cu el. Are fizic, șut și personalitate”. 

Patronul lui CFR susține că transferul atacantului la Cluj s-ar putea realiza până marți.

Cu un an înainte de sfârșitul contractului, Louis Munteanu s-a întors la Fiorentina pentru perioada de pregătire, dar nu va rămâne la Florența, clubul Viola încercând să-l vândă în această vară. 

„Louis Munteanu are fizic, șut și personalitate. Se poate lucra cu el”

Totuși, un jurnalist italian crede că, la 22 de ani, atacantul ar fi o soluție pentru echipă odată cu sosirea noului antrenor, Raffaele Palladino, venit de la Monza. 

Giampaolo Marchini, președintele Asociației Presei din regiunea Toscana, ziarist la importantul cotidian local La Nazione, a vorbit și despre „tricolor” în intervenția sa la Radio Bruno preluată și de site-ul Viola News

„Munteanu are fizic, șut și personalitate. Se poate lucra cu el”, a declarat Marchini.

„Îmi mai plac Amatucci și Fortini. Poate nu toți vor reuși la Fiorentina, dar tinerii sunt un subiect important. Mai ales că Palladino nu pare să se uite prea mult la vârsta jucătorilor”, a adăugat jurnalistul toscan.

12 goluri și 5 pase decisive
în 34 de meciuri au fost cifrele lui Louis Munteanu sezonul trecut la Farul, în Liga 1

Dorit de Espanyol și de două cluburi din Serie A

De curând, Viola News dezvăluia că Fiorentina are mai multe oferte pentru Munteanu, inclusiv de la Espanyol, două cluburi din Serie A, dar și din Turcia și Belgia.

Totuși, pretențiile grupării peninsulare sunt destul de ridicate pentru un jucător care a intrat în ultimul sezon de contract. 

Fiorentina ar cere 4 milioane de euro pentru tânărul internațional român. 

Săptămâna viitoare, agentul jucătorului, Pietro Chiodi, e așteptat la club pentru a discuta viitorul lui Munteanu.

1,8 milioane de euro
valorează Louis Munteanu în acest moment, conform site-ului Transfermarkt. Aceasta este cea mai mare cotă a carierei sale

Varga, despre Louis Munteanu: „Sunt șanse ca până marți să finalizăm transferul”

E foarte posibil ca Munteanu să revină în Liga 1. CFR Cluj, FCSB și Rapid sunt interesate de el, CFR fiind foarte aproape de a ajunge la un acord cu Fiorentina. 

„Sunt șanse ca până marți să finalizăm cu băiatul. În proporție de 80 la sută, se va face transferul. Va avea un salariu consistent, e normal”, a declarat Ioan Varga pentru digisport.ro

„Louis e un jucător valoros, merită să fie remunerat corespunzător, dar nu insistați cu salariul, nu pot spune nimic despre bani”, a mai spus patronul clubului clujean. 

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”