„Suntem cei mai buni!”  Charalambous, replică pentru contestatari: „Unii poate nu înțeleg cine e  Maccabi ” +20 foto
Elias Charalambous, un antrenor fericit foto: sportpictures.eu

„Suntem cei mai buni!” Charalambous, replică pentru contestatari: „Unii poate nu înțeleg cine e Maccabi

  • MACCABI TEL-AVIV - FCSB 0-1 (1-2 la general). Elias Charalambous (43 de ani) a vorbit despre succesul echipei sale din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.
  • Pentru roș-albaștrii urmează întâlnirea cu Sparta Praga.

Elias Charalambous și-a lăudat elevii după calificarea în turul 3 preliminar din UCL.

TOTUL SE DECIDE AZI  3 echipe românești luptă pentru  calificare : program + televizări
Citește și
TOTUL SE DECIDE AZI 3 echipe românești luptă pentru calificare: program + televizări
Citește mai mult
TOTUL SE DECIDE AZI 3 echipe românești luptă pentru calificare : program + televizări

„Când nu câștigăm, toată lumea sare cu întrebări despre una, despre alta. Nu e momentul să spun asta, dar suntem cei mai buni, suntem aceeași echipă care a pierdut meciul de campionat cu Oțelul, dar nimic nu s-a schimbat. Lucrăm în același mod, suntem o familie în vestiar, iar asta face diferența în momentele dificile”, a spus Charalambous.

Maccabi Tel-Aviv - FCSB. Charalambous: „Jucătorii au arătat o altă atitudine”

„Tot ce am spus după meciul de campionat cu Oțelul, că trebuie să arătăm o altă atitudine, au făcut-o azi. Sunt mândru de ei, pentru că nu este ușor să joci împotriva unei astfel de echipe.

Unii oameni poate nu înțeleg cine este Maccabi Tel-Aviv, este un club de mare valoare, cu experiență mare în Europa și cu un buget mare”, a completat Elias Charalambous.

Maccabi Tel Aviv - FCSB
Maccabi Tel Aviv - FCSB

Galerie foto (20 imagini)

Maccabi Tel Aviv - FCSB Maccabi Tel Aviv - FCSB Maccabi Tel Aviv - FCSB Maccabi Tel Aviv - FCSB Maccabi Tel Aviv - FCSB
+20 Fotografii
labels.photo-gallery

Tehnicianul cipriot crede că echipa sa e pregătită să facă pasul următor după ce și-a asigurat deja prezența în faza finală din Conference League.

„Scriem istorie și sunt convins că acești jucători vor mai scrie istorie pentru club, o istorie mai mare decât Conference League. Vom face tot posibilul să ajungem cât mai departe. Știm că avem nevoie de muncă asiduă, că trebuie să rămânem umili”, a subliniat Charalambous.

În prima repriză cred că am avut multe ocazii de a înscrie. Când nu înscrii, îți trec multe lucruri prin minte. S-a întâmplat nu doar cu Maccabi, ci și în campionat, dar caracterul și atitudinea de care au dat dovadă a fost incredibilă. Vreau să le mulțumesc lor și staff-ului meu, pentru tot ce au făcut. Elias Charalambous, antrenor FCSB

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”