„Mulțumesc pentru Tot”   Ciprian Tătărușanu și-a anunțat  retragerea  din fotbal: „Astăzi mă opresc”
Ciprian Tătărușanu în tricoul celor de la AC Milan/Foto: Imago

„Mulțumesc pentru Tot” Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Astăzi mă opresc”

  • Ciprian Tătărușanu (38 de ani) și-a anunțat retragerea din fotbal printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

Fostul portar al naționalei României a evoluat sezonul trecut în Arabia Saudită, la Abha, formație cu care a retrogradat în Liga 2.

Ce audiență face fotbalul românesc?  Peste un milion de oameni se uită la fiecare meci + Echipele care stârnesc  cel mai mare interes
Citește și
Ce audiență face fotbalul românesc? Peste un milion de oameni se uită la fiecare meci + Echipele care stârnesc cel mai mare interes
Citește mai mult
Ce audiență face fotbalul românesc?  Peste un milion de oameni se uită la fiecare meci + Echipele care stârnesc cel mai mare interes

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic!

Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură.

Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi!

Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs.

Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes! 

Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, a fost mesajul postat de Ciprian Tătărușanu pe rețelele de socializare.

Cariera lui Ciprian Tătărușanu

Ajuns la 38 de ani, Ciprian Tătărușanu a început fotbalul la Juventus Colentina, iar în anul 2007 ajungea la Gloria Bistrița.

Și-a făcut debutul în Liga 1, pe 23 mai 2007, într-un meci câștigat de Gloria Bistrița, pe terenul celor de la Unirea Urziceni, scor 1-0.

În vara anului 2009, ajungea la FCSB în schimbul sumei de 1.500.000 de euro. Alături de roș-albaștri a adunat apariții în grupele Europa League și UEFA Champions League reușind să câștige de două ori Liga 1 (2013 și 2014), o dată Cupa României (2011) și o dată Supercupa României (2014).

Avea să plece de la FCSB, în vara anului 2014, când era transferat gratis de Fiorentina, unde a evoluat în 101 meciuri.

După experiența din Serie A, fostul internațional român a ajuns în Ligue 1, unde a avut apariții în tricoul celor de la Nantes și Lyon. A revenit în Serie A, la AC Milan, cu care a cucerit un titlu de campion în sezonul 2021/2022.

74
de apariții a avut Tătărușanu în tricoul echipei naționale. A fost titular în toate meciurile României de la EURO 2016
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”