Lucescu a ales Selecționerul i-a găsit  înlocuitor  lui Lixandru » Încă nu a debutat la națională
Constantin Grameni. Foto: Sport Pictures

Lucescu a alesSelecționerul i-a găsit înlocuitor lui Lixandru » Încă nu a debutat la națională

  • Constantin Grameni (21 de ani) este jucătorul ales de selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani) pentru a-l înlocui pe Mihai Lixandru (23 de ani) în lotul României pentru „dubla” cu Kosovo (6 septembrie) și Lituania (9 septembrie) din Liga Națiunilor.
  • Lixandru s-a accidentat în timpul meciului câștigat de FCSB în fața echipei UTA Arad, duminică, scor 2-0.

Lixandru fusese convocat în premieră la națională, însă a avut ghinion: a suferit o entorsă la gleznă, iar selecționerul a fost nevoit să-i găsească rapid un înlocuitor.

Ratează naționala Charalambous, ultimele noutăți despre starea lui  Lixandru
Citește și
Ratează naționalaCharalambous, ultimele noutăți despre starea lui Lixandru
Citește mai mult
Ratează naționala Charalambous, ultimele noutăți despre starea lui Lixandru

Constantin Grameni, înlocuitorul lui Mihai Lixandru la echipa națională

Potrivit informațiilor GOLAZO.ro, Mircea Lucescu l-a ales pe Constantin Grameni, mijlocaș central al echipei Farul Constanța.

Pe lista adițională a selecționerului se mai aflau Răzvan Sava, Marius Corbu și Louis Munteanu.

„Dina” Grameni a fost convocat și la amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein de la începutul lunii iunie, însă a rămas de fiecare dată pe banca de rezerve.

Apoi, Grameni a făcut parte din lotul preliminar pentru EURO 2024, dar Edi Iordănescu a renunțat la el și la Sava.

12 meciuri
a adunat Constantin Grameni în tricoul reprezentativei U21 a României. A înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Lixandru ar fi vrut să meargă accidentat la națională: „Eu mă simt bine”

La finalul partidei cu UTA, Mihai Lixandru a apărut cu piciorul imobilizat la flash-interviu, însă a zis că se simte capabil să joace pentru echipa națională.

„Mi-a fugit piciorul la o fază, voi merge la un examen cu doctorul echipei naționale și voi vedea care e rezultatul. Îmi doresc mult să fiu ok, depinde de ce hotărăște domnul selecționer. Eu mă simt bine și cred că voi fi bine, voi putea să joc.

Primul gând a fost la națională, 5 ani nu m-am accidentat, iar acum mi-a fugit glezna. Am călcat pe piciorul adversarului și mi-a fugit glezna. Așa s-a întâmplat”, a declarat Lixandru, la Prima Sport.

La conferința de presă, antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a confirmat că Lixandru nu va putea onora convocarea la națională din cauza accidentării.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”