Haos la intrare!  Incidente grave  au întârziat startul finalei Copei America la Miami
Mulțimea adunată la porțile Hard Rock Stadium din Miami Foto: Imago

Haos la intrare!Incidente grave au întârziat startul finalei Copei America la Miami

  • Meciul Argentina - Columbia, ultimul act al Copei America, a fost amânat la Miami cu 80 de minute, după ce mai mulți fani „Cafeteros” au fost arestați de polițiștii americani pentru că au intrat fără bilete.
  • Probleme mari de organizare și securitate la turneul final sud-american organizat în Statele Unite, acolo unde se va desfășura Cupa Mondială în 2026. SUA va găzdui CM alături de Canada și Mexic.
  • Fanii argentinieni au protestat: „O rușine. Această țară nu poate organiza un Mondial”.

Alte probleme majore de organizare la Copa America. După incidentele dintre jucătorii uruguayeni și fanii columbieni în semifinale, și finala competiției Argentina - Columbia a fost afectată. 

Securitatea turneului organizat în Statele Unite, pusă sub semnul întrebării încă o dată, declanșând îngrijorare: SUA organizează Cupa Mondială în 2026 alături de Canada și Mexic. 

O poartă de acces, asediată. Fanii columbieni au pătruns fără bilet

Ultimul act era programat să înceapă la 20:00 la Miami (ora 03:00 în România), dar nu s-a putut. 

Cu câteva ore înainte de start, mulți fani columbieni au asediat una dintre porțile de acces, încercând să pătrundă pe Hard Rock Stadium fără bilet. 

Și au reușit, a dezvăluit cotidianul argentinian Ole, care susține că vânzarea alcoolului în imediata apropiere a arenei a fost o eroare imensă. 

Arestări! Porți închise temporar. Meci amânat cu o oră și 20 de minute

Polițiștii americani au arestat mai mulți columbieni care intraseră fără tichete. Incidente grave în jurul stadionului.

Pentru că situația scăpase de sub control, organizatorii au decis să închidă temporar mai multe porți de acces. 

Meciul nu mai putea începe așa cum era programat. S-a anunțat că startul jocului a fost amânat inițial cu 30 de minute, ulterior cu 45 de minute, apoi cu o oră și 20 de minute pentru ca deținătorii de bilete să poată pătrundă în tribune. 

„Ce nebunie! O dezorganizare absolută”

A fost haos în jurul stadionului. Zeci de mii de oameni erau blocați la porți. Din cauza aglomerației de nedescris, mulți fani argentinieni și columbieni au leșinat. Mulți plângeau. 

„Ce nebunie! O dezorganizare absolută”, spuneau în direct comentatorii televiziunii argentiniene TyC Sports. 

Fanii naționalei albiceleste protestau: ”E o rușine. Avea dreptate Marcelo Bielsa. Această țară nu poate organiza un Mondial”. 

Bielsa, selecționerul argentinian al Uruguayului, protestase împotriva modului dezastruos în care a fost organizată Copa America.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”