FĂRĂ DREPT DE PROMOVARE „Buget  diminuat  și schimbări masive” la formația din Liga 2
CSC Șelimbăr nu va avea drept de promovare nici în acest sezon Foto: Facebook/ @CSC 1599 Selimbăr

FĂRĂ DREPT DE PROMOVARE„Buget diminuat și schimbări masive” la formația din Liga 2

  • Cornel Stănilă, directorul general de la CSC Șelimbăr, a dezvăluit că echipa din Liga 2 nu o să aibă drept de promovare nici în sezonul 2024/2025.
  • CS Corvinul Hunedoara, Steaua București, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, CS Afumați, Unirea Ungheni și CSM Focșani sunt celelalte echipe care nu au momentan drept de promovare în Liga 1. Corvinul l-ar putea obține, totuși, printr-o derogare FRF

Sezonul trecut, CSC Șelimbăr a încheiat pe locul 3 în play-off-ul ligii secunde, unul de baraj, dar nu a avut drept de promovare.

Liga 2, etapa 1  Steaua,  egal  cu FC Argeș + CSM Reșița a învins-o pe FCU Craiova
Citește și
Liga 2, etapa 1 Steaua, egal cu FC Argeș + CSM Reșița a învins-o pe FCU Craiova
Citește mai mult
Liga 2, etapa 1 Steaua, egal cu FC Argeș + CSM Reșița a învins-o pe FCU Craiova

CSC Șelimbăr fără drept de promovare și în acest sezon

Directorul general, Cornel Stănilă, a dezvăluit că s-au făcut toate demersurile necesare ca echipa să-și schimbe forma de organizare din una de drept public în una de drept privat, însă a ajuns la concluzia că structura deja existentă este mai favorabilă.

„Așa cum ați fost anunțați și de către administrația publică din Șelimbăr, această trecere se face, practic, la dorința Consiliului Local. Consiliul Local hotărăște dacă se aprobă, dacă nu se aprobă această trecere în drept privat.

Pașii au fost făcuți. A fost înființată Asociația Călăreții Roșii, care va fi partea privată din cadrul SA-ului nou format. Clubul Sportiv Șelimbăr SA este înființat.

Așa cum am spus, din două componente. Sunt doi asociați, Consiliul Local și această Asociație Călăreții Roșii, care reprezintă partea privată din cadrul SA-ului. Au fost multe discuții și am analizat din toate punctele de vedere această trecere.

Am considerat, și eu personal, că la acest moment este mai important să rămânem în formula și structura actuală, nu doar datorită momentului în care ne aflăm. 

Și aici o să mă raportez strict la partea de buget, care este diminuat față de sezonul trecut, partea de schimbări masive în cadrul lotului, fiindcă suntem totodată realiști, deși noi ne dorim să fim din nou în play-off”, a transmis Cornel Stănilă, potrivit Liga2.ro.

Cornel Stănilă: „Ne lipsesc anumite elemente”

Totodată, Cornel Stănilă a transmis că echipei sale îi lipsesc anumite elemente pentru a promova în Liga 1.

„Este foarte greu să vii și să spui că ne propunem promovarea, atâta timp cât ne lipsesc anumite elemente din cadrul acestui obiectiv.

Și atunci, am preferat să rămânem așa, am preferat să mergem și să ne pregătim încă de pe acum pentru această trecere pe care o să o facem, sau administrația locală va alege dacă să o facă sau să nu o facă până la anul, în 30 iunie.

Până atunci avem timp suficient să ne pregătim din toate punctele de vedere pentru un obiectiv mai măreț decât cel actual”, a mai spus Cornel Stănilă.

Șelimbăr a revoluționat lotul în această vară, la al patrulea sezon în L2

Constantin Schumacher FOTO facebook.com/CSC1599Selimbar Constantin Schumacher FOTO facebook.com/CSC1599Selimbar
Constantin Schumacher FOTO facebook.com/CSC1599Selimbar

Transferuri și prelungiri contractuale:

  • Robert Boboc, mijlocaș, Daniel Olariu, atacant, Bogdan Rotar, atacant, Cosmin Bucuroiu, atacant, Marian Brașoveanu, portar, Matko Babic, atacant, Salvatore Marrone, fundaș, Benjamin Hanzu, fundaș, Baba Ayne, mijlocaș, Ciprian Natea, fundaș, George Monea, mijlocaș, Vitalii Nerukh, atacant, Tudor Butucel, mijlocaș, Cătălin Gogor, fundaș, Luca Popa, fundaș Lucian Buzan, mijlocaș, Sorin Șerban, fundaș, Rareș Măluțan, portar

Echipa de start din ultimul amical, CSC 1599 Șelimbăr - CSM Jiul Petrosani 2-0: Măluțan - Hanzu - Gogor - Natea - Marrone - Olariu - Baba Ayne - Butucel - Hernando - Monea - Babic.

„Călăreții roșii”, antrenați de Constantin Schumacher, vor disputa partidele de pe teren propriu în continuare pe Stadionul din Cisnădie, care a fost omologat de FRF.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”