Supărat Florin Maxim, nemulțumit după înfrângerea cu Paksi: „Diferență mare față de tur!  Inexistenți , de asta mi-e ciudă”

SupăratFlorin Maxim, nemulțumit după înfrângerea cu Paksi: „Diferență mare față de tur! Inexistenți, de asta mi-e ciudă”

  • Tehnicianul Corvinului, Florin Maxim, s-a arătat deranjat de modul în care s-au prezent jucătorii săi în meciul retur cu Paksi, scor 0-2.
  • Corvinul s-a calificat în turul 2 preliminar din Europa League grație victoriei cu 4-0 din prima manșă.
  • Florin Maxim speră într-o evoluție bună în dubla cu NK Rijeka și chiar într-o calificare.

Antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, Florin Maxim (43 de ani), s-a arătat dezamăgit de evoluția elevilor săi în partida retur cu Paksi (Ungaria), scor 0-2, în turul I preliminar al Europa League, însă a ținut să-i felicite pe jucători pentru calificarea obținută.

Corvinul - Paksi. Florin Maxim, nemulțumit de eșec

Probabil că teama de succes, însă țin să le mulțumesc băieților pentru ce au făcut în tur, dar e o diferență mare față de cum au arătat în tur și cum au arătat acum.

Era normal să iasă pe teren mai temători, dar am crezut că intrând în joc, teama asta va trece.

Am început jocul puțin jos, ei au presat primele 6-7 minute, apoi am avut momentele noastre bune, cu trei ocazii din faze fixe.

Pe faza de construcție am fost inexistenți, de asta mi-e ciudă. Nici adversarul nu a fost într-o formă bună, dar una peste alta învățăm din aceste meciuri”, a spus Maxim la Prima Sport.

Florin Maxim: „Este o diferență mare față de cum am arătat în tur”

Îmi place să spun asta: acum un an eram în liga a treia și acum trecem un tur în Europa League, sunt mulțumit, dar sunt lucruri de îmbunătățit. Rijeka e un adversar de alt calibru. Au pierdut campionatul în ultimele două etape, au jucători cu cote, salarii foarte mari, dar ne apărăm șansa și sper să facem o treabă bună. Florin Maxim

Lipsa de experiență a jucătorilor Corvinului și-a spus cuvântul după primul gol primit, consideră Florin Maxim.

„Nu am știut să reacționăm după gol. Le-am dat mingea adversarilor. Sper să trecem prin aceste momente cu învățătura trasă. Sunt momente când trebuie să gestionezi astfel de clipe, trebuie să ne ținem de plan.

Știam că vor juca cu doi atacanți împinși și mi-e greu să cred că nu putem să reacționăm. Le-am dat mingea să ne marcheze golul doi. Avem ce învăța, dar rămânem cu calificarea”, a subliniat Maxim.

„Sunt prieten cu Ancelotti” 😂

Întrebat dacă este prieten cu Roberto de Zerbi, tehnicianul echipei Olympique Marseille și dacă se inspiră de la el, Maxim a răspuns, în glumă:

Nu, cu Carlo Ancelotti, îmi place să mă inspir de peste tot, să copiez doar niște lucruri, dar trebuie să le adaptez pentru jucătorii mei. Poate cer prea mult de la unii jucători. Niște lucruri bune le facem, dar experiența se câștigă, nu din vorbe, ci trebuie să treci prin astfel de momente pe teren”.

Florin Maxim speră ca jucătorii săi să nu aibă probleme de sănătate după meciul cu Paksi. „Sper să nu fie probleme de ordin fizic și mental. Vreau să trecem și prin această dublă. Avem doar de învățat și de acumulat, dar nu ne predăm și asta vreau să le transmit și băieților”, a mai spus Maxim.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5