RAPID ÎN CORZI  Surse GOLAZO.ro: Djokovic  refuză rezilierea  fără să încaseze toți banii din contract, 200.000 de euro
Djokovic refuză rezilierea cu Rapid

RAPID ÎN CORZI Surse GOLAZO.ro: Djokovic refuză rezilierea fără să încaseze toți banii din contract, 200.000 de euro

  • Rapid l-a scos din lot pe Damjan Djokovic, însă mijlocașul mai are contract până în 2025 cu giuleștenii
  • Singura variantă în care croatul acceptă să rezilieze în acest moment e să-și încaseze tot salariul până în iunie 2025, peste 200.000 de euro
  • Djokovic a venit la Rapid de la FCSB, unde a stat doar 6 luni și s-a ales cu 280.000 de euro

Rapid schimbă masiv lotul pentru sezonul următor, însă are dificultăți majore în a-și atinge toate obiectivele pe care și le-a propus. Un exemplu e situația în ceea ce îl privește pe Damjan Djokovic.

O VESTE MARE „Ce la CE2024”, episodul 4: „Concluzia primei etape e că  arbitrii  nu mai au putere, gata!”
Citește și
O VESTE MARE„Ce la CE2024”, episodul 4: „Concluzia primei etape e că arbitrii nu mai au putere, gata!”
Citește mai mult
O VESTE MARE „Ce la CE2024”, episodul 4: „Concluzia primei etape e că arbitrii nu mai au putere, gata!”

El a fost scos în decor încă de pe parcursul play-off-ului și nu mai e luat în calcul pentru sezonul următor. Nici măcar nu a fost luat cu echipa în cantonamentul de la Curtea de Argeș. Totuși, mijlocașul croat continuă să activeze ca fotbalist al Rapidului.

Drăghia a acceptat, Djokovic nu

Contractul său nu a fost reziliat, fiindcă până în acest moment nu s-a ajuns la nici un acord. Fotbalistul e ferm pe poziții, iar conform surselor GOLAZO.ro nu acceptă nici o altă variantă în afara celei în care primește întreaga sumă din contract. Cum înțelegerea lui cu Rapid e scadentă în iunie 2025 și cum are un salariu în jur de 17.000 de euro lunar, ar avea de încasat cel puțin 200.000 de euro.

34 de ani
a împlinit Djokovic în aprilie

Șefii Rapidului nu sunt de acord cu această soluție și caută o altă ieșire pentru a nu fi nevoiți să achite suma respectivă.

Asemănător a fost și cazul portarului Drăghia, care a fost deja îndepărtat, dar cum și el mai avea contract, a primit o sumă de bani, dar foarte mică, în schimbul căreia a fost de acord să semneze rezilierea.

Al doilea transfer de la FCSB la care se renunță

Damjan Djokovic a fost adus de Rapid în pauza de iarnă, după ce al fusese îndepărtat de Gigi Becali de la FCSB. Atunci, cei din Giulești l-au prezentat ca pe un trofeu: “Nu ne vine să credem că FCSB ni l-a oferit gratis“.

El e al doilea fotbalist, dintre cei 3 aduși de la FCSB, pe care Rapid îl scoate din lot, după Iulian Cristea. Al 3-lea, Răzvan Oaidă, continuă să fie luat în calcule și pentru sezonul următor. 

Până să rezilieze cu Djokovic, Rapid a reușit să scape de alți fotbaliști pe care nu-i mai dorea: Drăghia, Iulian Cristea, Dragoș Grigore, Alexandru Albu, Cârjan și Kevin Soni.

10 meciuri
a jucat Djokovic pentru Rapid, echipă pentru care a marcat și un gol

La FCSB: a stat 6 luni, a câștigat 280.000 de euro

Situația în care se regăsește Djokovic nu e o premieră pentru el. Fic la fel s-a întâmplat și la FCSB. A semnat în vara lui 2024, dar după doar 6 luni a fost dat afară de Gigi Becali. Dar nu a acceptat să rezilieze gratis, ci în schimbul a 80.000 de euro.

Djokovic avea însă pe masă oferta Rapidului și acesta a fost motivul pentru care a fost de acord să primească doar 80.000 de euro pentru a pleca.

În afara acestor bani, el se alesese cu 150.000 de euro doar din salariu, dar și cu 50.000 de euro primă de instalare. Un total de 280.000 de euro, o medie lunară de aproape 47.000 de euro!

5 ani
a jucat Djokovic la CFR, perioadă în care a câștigat 5 trofee: 4 titluri de campion și o Supercupă a României
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
27.09
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Curaj și precizie  Cine este  Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Liga 1
27.09
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu, noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Citește mai mult
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost  eliminat în minutul 7  în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Europa League
27.09
Mesajul lui Drăgușin Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Citește mai mult
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Liga 1
27.09
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Citește mai mult
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Europa League
27.09
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Citește mai mult
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa  descoperită !”
Europa League
27.09
Șumudică, despre FCSB Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită!”
Citește mai mult
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită !”
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
27.09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!