Dan Petrescu, supărat pe jucătorii săi după victoria cu Rapid: "Au fost pe-ni-bili"

Dan Petrescu, supărat pe jucătorii săi după victoria cu Rapid: "Au fost pe-ni-bili"

​Chiar dacă CFR Cluj a câștigat cu 2-1, Dan Petrescu şi-a criticat jucătorii după meciul cu Rapid București. Antrenorul ardelenilor a precizat că aceștia au fost penibili în repriza a doua şi că nu au şanse să obţină ceva cu astfel de prestaţii.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

Petrescu a menţionat că este vina sa pentru că nu a ştiut să îi motiveze la pauză pe fotbalişti.

"Eu sunt de vină că sunt antrenor. N-am ştiut ce să fac la pauză şi s-a văzut. Rămân rezultatul şi prima repriză, în rest dezastru, inclusiv eu, inclusiv ei. Au fost penibili în repriza a doua, ăsta e cuvântul: pe-ni-bili. Dacă ei cred că joacă aşa şi mai câştigă un meci se înşală toţi.

De-aia sunt antrenor, să găsesc soluţii, poate să mai fac vreo cinci schimbări, să ghicesc şi echipa şi schimbările pentru că nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. N-am înţeles nimic. Sunt şocat. E cea mai slabă repriză acasă de când sunt la CFR. În repriza a doua am căzut brusc. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras.

Poate doar Graovac a salvat. Restul, niciunul. OK, Cipi a contribuit la victorie, dar toată echipa a fost praf. Jucând aşa n-avem nicio şansă. Ce Europa, ce campionat? Ne amăgim aiurea dacă vrem când jucăm aşa să câştigăm meciuri

E a cincea oară când suntem egalaţi, nu e întâmplare. Să-şi facă autocritica şi jucătorii. Acum nu sunt bine. Am venit din respect la interviu, că trebuie să respect televiziunile şi protocolul. Repriza a doua le-am zis să joace fotbal, nu le-am zis să se apere.

A fost o zi proastă din partea tuturor, mai ales repriza a doua. Prima repriză a fost bună. Este vina mea că n-am ştiut ce să fac la pauză, n-am ştiut să-i motivez. Am şi eu vina mea, mai mare ca a lor. Îmi fac autocritica, sunt supărat şi îngândurat după acest meci.

Voi face schimbări, asta e singura şansă, să găsim jucătorii care vor să joace. Parcă nu voiau să joace în repriza a doua, n-am înţeles nimic din repriza a doua, toţi au fost sub nivel", a spus Petrescu la posturile care transmit Liga 1.

Liderul CFR Cluj a avut parte de un meci foarte dificil în etapa a 27-a din Liga 1: echipa lui Dan Petrescu a învins-o cu 2-1 pe Rapid București, pe teren propriu, iar golul decisiv a fost înscris în minutul 84.

CFR a deschis scorul prin Graovac ('43), Rapid a egalat prin Junior Morais ('70), dar Deac ('84) a stabilit scorul final.

Grație acestui succes, ardelenii au acumulat 67 de puncte și s-au distanțat la opt puncte de FCSB (s-a încurcat pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 1-1). De cealaltă parte, giuleștenii ocupă locul 8 (36 de puncte) și, cu trei meciuri rămase de disputat din sezonul regulat, se află la șase lungimi în urma celor de la Farul Constanța (locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
MESAJ PENTRU NEMȚI  „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și  o scrisoare . Reacția UEFA
Nationala
03.07
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare. Reacția UEFA
Citește mai mult
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare . Reacția UEFA
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !