Transfer în Spania  Daniel Paraschiv a plecat de la Hermannstadt și a fost  prezentat  deja la noua echipă
Daniel Paraschiv prezentat la Real Oviedo Foto: Facebook/ Real Oviedo

Transfer în Spania Daniel Paraschiv a plecat de la Hermannstadt și a fost prezentat deja la noua echipă

  • Daniel Paraschiv (25 de ani) s-a despărțit de FC Hermannstadt și a semnat cu Real Oviedo, echipă ce evoluează în liga secundă din Spania.
  • Contractul acestuia este valabil până în vara anului 2027.

La o zi distanță după ce a urmărit din tribună meciul din prima etapă a noului sezon din Liga 1 dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova, duel încheiat la egalitate, scor 0-0, Daniel Paraschiv și-a găsit un nou angajament.

Atacantul în vârstă de 29 de ani mai avea contract cu FC Hermannstadt până în vara anului 2025.

Daniel Paraschiv a semnat cu Real Oviedo

Dorit de echipe din prima ligă din Polonia și a doua ligă din Spania, Daniel Paraschiv a decis să semneze cu Real Oviedo. Conform informațiilor obținute de GOLAZO.ro, suma de transfer ar fi de 700.000 de euro.

Echipa care evoluează în liga a doua din Spania a anunțat transferul lui Paraschiv prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bine ai venit, Daniel Paraschiv!

Real Oviedo a ajuns la un acord cu fotbalistul Daniel Paraschiv pentru a deveni noul jucător al echipei până în iunie 2027.

Paraschiv, în vârstă de 25 de ani, s-a născut pe 24 aprilie 1999 în Brașov (România). Atacantul vine de la FC Hermannstadt, echipă pentru care a jucat în ultimele două sezoane.

La actualul său club a jucat 95 de meciuri, a marcat 31 de goluri și a oferit 7 pase decisive”, a transmis Real Oviedo pe rețelele sociale.

1.000.000 de euro
este cota lui Daniel Paraschiv conform transfermarkt

Marius Măldărășanu a anunțat plecarea lui Paraschiv la finalul meciului cu Universitatea Craiova

„Așa nu se poate, am tot vrut jucători, din diferite motive nu au fost aduși, va fi dificil.

Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul sezonului. Anul acesta deja a plecat Paraschiv înainte de prima etapă.

Îmi este foarte greu, trebuie să mă gândesc și la mine, am tot stat aici și când a fost depunctarea, și când au fost vânduți jucători...

Vedem, săptămâna viitoare o sa fie una de gânduri”, a declarat Măldărășanu la Prima Sport.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”