„Demisia!” Un jurnalist francez îi cere lui Didier  Deschamps  să se retragă de la națională: "Du-te să joci padel"
Didier Deschamps (sursă foto: imago)

„Demisia!”Un jurnalist francez îi cere lui Didier Deschamps să se retragă de la națională: "Du-te să joci padel"

  • Daniel Riolo, un celebru jurnalist franco-italian, a pus tunurile pe selecționerul Didier Deschamps după eșecul cu Spania din semifinalele Euro 2024
  • Riolo crede că Didier Deschamps ar trebui să-i lase locul la naționala Franței lui Zinedine Zidane

Daniel Riolo (54 ani) crede că Didier Deschamps nu suportă ideea că va fi înlocuit cu fostul său coleg de la naționala Franței, Zinedine Zidane.

Cu Deschamps selecționer, Franța a cucerit titlul mondial în 2018 și a pierdut două finale, Cupa Mondială 2022 și Euro 2016.

Aplaudă Spania   Deschamps : „Naționala care a lăsat cea mai bună impresie de la Euro”
Citește și
Aplaudă Spania Deschamps: „Naționala care a lăsat cea mai bună impresie de la Euro”
Citește mai mult
Aplaudă Spania Deschamps : „Naționala care a lăsat cea mai bună impresie de la Euro”

Riolo: „Deschamps suferă că oamenii nu îl plac, e ca o cicatrice”

Didier Deschamps a devenit ținta jurnaliștilor din Hexagon după ce naționala Franței a fost trimisă acasă de Spania după semifinala de la Euro.

Jurnalistul Daniel Riolo îi cere lui Deschamps să se retragă de la naționala Franței și să joace padel, sport pe care selecționerul a declarat că îl adoră.

Într-un discurs dur, preluat și în Spania de cotidianul spaniol AS, jurnalistul Daniel Riolo îi cere public lui Didier Deschamps să îi lase postul de selecționer lui Zinedine Zidane.

„Din punct de vedere psihologic, Deschamps este afectat de faptul că de la începutul carierei nu a fost personajul frumos din istorie. El este cel urât din poveste și de asta îi este greu.

Vrea ca oamenii să îl iubească, însă vede clar că oamenii nu îl plac deloc. Va fi mereu în umbra marilor Zidane și Platini.

Deschamps, du-te la padel în Monaco!”.

Deschamps ține de scaunul de selecționer

Didier Deschamps mai are doi ani de contract ca selecționer al Franței, însă a evitat să răspundă dacă va demisiona după eșecul de la Euro 2024.

„Vă faceți planuri pentru Campionatul Mondial din 2026? Întrebați-l pe președintele Federației Franceze de Fotbal. Am pierdut o semifinală, nu am să răspund acum. Știți foarte bine ce părere are președintele Federației”, a declarat Didier Deschamps la conferința de presă.

Didier Deschamps, cifre fantastice ca jucător și ca antrenor

Cariera de jucător: 16 trofee cu Marseille, Juventus, Chelsea și naționala Franței

Cariera de antrenor: 9 trofee cu AS Monaco, Marseille și naționala Franței.

  • Cu un succes în Germania, Didier Deschamps ar fi devenit primul om din fotbal care a cucerit Cupa Mondială și Europeanul atât ca antrenor, cât și ca jucător.
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”