magnifique Djokovic  l-a învins  pe Nadal în confruntarea granzilor, la Jocurile Olimpice
Novak Djokovic vs. Rafael Nadal / Foto: Imago

magnifiqueDjokovic l-a învins pe Nadal în confruntarea granzilor, la Jocurile Olimpice

  • Sârbul Novak Djokovic (37 de ani) a câștigat „derby-ul” cu Rafael Nadal (38 de ani), scor 6-1, 6-4, luni, în turul doi de la Jocurile Olimpice.
  • Pe arena „Philippe Chatrier” din Paris, Nole a fost solicitat intens de adversarul său, chiar dacă partida s-a terminat în doar două seturi. Duelul a durat o oră și 44 de minute.

Primul set a fost unul fără istoric. Djokovic a început tare, a impus un ritm ridicat, însă Nadal nu a reușit să țină pasul.

CRISTIAN MUNTEANU   David , un Rafael al apei
Citește și
CRISTIAN MUNTEANU David, un Rafael al apei
Citește mai mult
CRISTIAN MUNTEANU David , un Rafael al apei

Sârbul a jucat excelent mingile pe primul serviciu, în comparație cu adversarul său.

De asemenea, a fructificat și două din cele patru mingi de break avute. De partea cealaltă, Nadal nu a avut nici măcar o minge de break. Setul s-a încheiat 6-1 pentru Nole.

Djokovic, prea puternic pentru Nadal

Setul doi a început în același ritm nebunesc. Novak a condus cu 4-0 și se părea că-și va spulbera tradiționalul rival în doar câteva zeci de minute.

Însă, ibericul a avut o tresărire de orgoliu și a câștigat patru game-uri la rând, scorul devenit 4-4 în setul doi.

Djokovic nu s-a hazardat și a reușit break-ul imediat, 5-4, apoi și-a câștigat serviciu fără mari probleme și a pus capăt unei partide antologice, pe zgura de la Paris.

Nadal rămâne la dublu

A fost cea de-a 60-a întâlnire între Novak Djokovic și Rafael Nadal din istorie. Sârbul și-a mărit avantajul în confruntările directe, la 31-29.

  • În turul trei de la Jocurile Olimpice, Novak Djokovic va înfrunta învingătorul dintre Dominik Koepfer (70 ATP) și Matteo Arnaldi (45 ATP).

Rafael Nadal nu părăsește Parisul. Spaniolul va juca și la dublu, alături de conaționalul Carlos Alcaraz, marți, 30 iunie, împotriva perechii olandeze Tallon Griekspoor/Wesley Koolhof.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5