„Deschidem șampania”  Elisabeta Lipă, euforică după medaliile obținute la înot și canotaj: „Îmi doresc să  mă îmbăt criță! ”
Elisabeta Lipă. Foto: Sportpictures

„Deschidem șampania” Elisabeta Lipă, euforică după medaliile obținute la înot și canotaj: „Îmi doresc să mă îmbăt criță!

  • Elisabeta Lipă, 59 de ani, a vorbit despre oboseala resimțită după câștigarea aurului olimpic și planurile de sărbătoare.
  • Echipa de canotaj a României câștigă medalia de aur la JO de la Paris, marcând o victorie importantă.
  • Performanța lui Popovici este recunoscută ca un factor motivant pentru succesul recent în canotaj.
ȘI-A ASIGURAT MEDALIA Victorie la puncte pentru  Imane Khelif : 5-0 cu o pugilistă din Ungaria: „Mi-am respectat adversara”
Citește și
ȘI-A ASIGURAT MEDALIAVictorie la puncte pentru Imane Khelif: 5-0 cu o pugilistă din Ungaria: „Mi-am respectat adversara”
Citește mai mult
ȘI-A ASIGURAT MEDALIA Victorie la puncte pentru Imane Khelif : 5-0 cu o pugilistă din Ungaria: „Mi-am respectat adversara”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat sâmbătă că a trăit momente intense de tensiune înainte de cursa olimpică și că, după obținerea rezultatului dorit, s-a simțit complet epuizată.

„Sunt ca după o cursă, am stat încordată 3 zile. Am zis că dacă iese așa cum îmi doresc eu mă îmbăt criță, dar nu o să pot.

Sunt obosită, ruptă, nu mai sunt în stare de absolut nimic. Șampaniile le vom deschide, bineînțeles, am pregătit pentru diseară un grătar cum știm numai noi, românii, să facem, cu mici, cu bere”, a spus Lipă la Prima Sport.

  • România a câștigat medalia de aur în proba de 8+1 feminin la Jocurile Olimpice de la Paris, cu un timp de 5:54.39, depășind echipa din Canada care a obținut locul doi.
  • Acesta este al patrulea titlu olimpic pentru România în această probă, după cele obținute în 1996, 2000 și 2004.

Mândrie pentru suportul fanilor români la Jocurile Olimpice

Lipă a exprimat o profundă mândrie față de susținătorii români care au umplut tribunele:

Sunt extrem de mândră de fanii români care au venit azi în tribune. Nu a mai fost nici măcar un loc liber, organizatorii au pus la bătaie 20.000 de bilete în tribune și 10.000 în picioare. N-am mai auzit să fie în picioare. De la 1.000 de metri până la sosire a fost plin de susținători. S-a stat și pe scări, a fost ceva atât de frumos… Elisabeta Lipă

Lipă: „Să ne bucurăm cu toții”

Fosta mare canotoare a lăudat performanța lui David Popovici, care a fost un precursor al succesului în canotaj.

„Popovici a spart gheața, canotajul ne-a dus mai departe, vreau ca și celelalte Federații să facă la fel și pe 11 august să ne bucurăm cu toții de acel clasament unde se va regăsi România.”

  • Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, România a câștigat medalii de aur atât în natație, cât și în canotaj.
  • Pe lângă cele 3 de aur, România a mai obținut patru medalii la JO 2024: 3 de argint și una de bronz.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”