ȘI-A ASIGURAT MEDALIA Victorie la puncte pentru  Imane Khelif : 5-0 cu o pugilistă din Ungaria: „Mi-am respectat adversara”
Imane Khelif

ȘI-A ASIGURAT MEDALIAVictorie la puncte pentru Imane Khelif: 5-0 cu o pugilistă din Ungaria: „Mi-am respectat adversara”

  • Imane Khelif, algerianca acuzată că ar fi „bărbat biologic”, și-a asigurat o medalie olimpică după victoria cu Anna Hamori din Ungaria
  • În 2023, Khelif a fost interzisă la Campionatele Mondiale de Box din cauza valorilor mari de testosteron efectuate în vederea stabilirii genului.
  • Khelif a declanșat un adevărat scandal internațional după ce în meciul precedent a spulberat-o pe italianca Angela Carini în doar 46 de secunde

Imane Khelif s-a calificat în semifinala categoriei -66 kilograme după victoria cu Anna Hamori din Ungaria. „Controversata” Khelif și-a asigurat cel puțin medalia de bronz.

„Informații înșelătoare”  Comitetul Olimpic reacționează după scandalul de la box: „Sportiva algeriană e victima unei decizii  bruște și arbitrare ”
Citește și
„Informații înșelătoare” Comitetul Olimpic reacționează după scandalul de la box: „Sportiva algeriană e victima unei decizii bruște și arbitrare
Citește mai mult
„Informații înșelătoare” Comitetul Olimpic reacționează după scandalul de la box: „Sportiva algeriană e victima unei decizii bruște și arbitrare ”

Imane Khelif, spre aurul olimpic

Imane Khelif continuă lupta pentru titlul olimpic la categoria mijlocie mică -66 kilograme, după victoria clară în fața unguroaicei Hamori, pe care a învins-o după o decizie unanimă a arbitrilor, scor 5-0.

Înaintea partidei, Hamori a pus paie pe foc în scandalul de la Paris și a declarat că nu o „interesează ce se spune în social media și că dacă Imane Khelif ar fi bărbat, victoria ar fi și mai mare”.

Declarația i-a înfuriat pe oficialii algerieni, care au vrut să o reclame pe sportiva din Ungaria.

Am lăsat deoparte rețelele sociale și povestea de pe internet. Nu am discutat tactici speciale cu antrenorul, ci să fac ceea ce fac de obicei. Mi-am respectat adversara. Am simțit că antrenorul meu a considerat că era nevoie de mai mult, dar știam că nu ar fi funcționat Anna Hamori, după meciul de azi

Khelif, două „directe” și un scandal-monstru

Algerianca, pe care tatăl ei a sfătuit-o să nu se apuce de box, a declanșat un scandal uriaș la Paris după meciul din sferturi cu italianca Angela Carini.

„Am primit două lovituri extrem de puternice în nas și nu am mai putut respira. I-am cerut antrenorului să arunce prosopul”, a spus Carini după meciul-fulger, încheiat după doar 46 de secunde.

Asociația Internațională de Box, nerecunoscută oficial de Comitetul Internațional Olimpic, a anunțat că Angela Carini va primi 50.000 de dolari, iar antrenorul sportivei și Federația Italiană câte 25.000 de dolari.

CIO a declarat că Imane Khelif are în regulă pașaportul biologic și poate concura la Jocurile Olimpice.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”