LĂUDAT DE CANNAVARO   Mesaj de încurajare  pentru  Dennis Man,  de la Balonul de Aur 2006
Fabio Cannavaro FOTO: Imago

LĂUDAT DE CANNAVARO Mesaj de încurajare pentru Dennis Man, de la Balonul de Aur 2006

Dennis Man a avut o prestație fantastică, marcând primul gol al partidei în minutul 2, după o pasă excelentă trimisă de Emanuele Valeri.

Este cea de-a doua reușită a românului de la revenirea „Cruciaților” în Serie A, după ce în etapa precedentă a înscris în poarta celor de la Fiorentina (scor 1-1).

Lenglet la Atleti   Simeone l-a adus  împrumut  de la Barcelona
Citește și
Lenglet la Atleti Simeone l-a adus împrumut de la Barcelona
Citește mai mult
Lenglet la Atleti  Simeone l-a adus împrumut de la Barcelona

Fabio Cannavaro, încurajări pentru Dennis Man

Într-un interviu acordat celor de la CBS, Fabio Cannavaro a ținut să-i felicite pe Dennis Man și Zion Suzuki, jucătorii care au avut cel mai mare impact pe teren.

Fostul fundaș a lăudat evoluția celor de la Parma în primele 2 partide din Serie A, afirmând faptul că formația își merită locul în primul eșalon valoric al fotbalului italian.

„Tot ce pot să le spun acestor băieți (n.r. lui Zion Suzuki și lui Dennis Man) este să continue așa pentru că această echipă merită să fie în Serie A. Aveți o mare responsabilitate, dar bucurați-vă pentru meciul de astăzi.

Serie A este un campionat dificil. Sărbătoriți în vestiar și de mâine puteți reîncepe să munciți așa cum ați făcut-o astăzi. Victoria cu AC Milan este foarte importantă pentru acești băieți.

Mâine dimineață vor merge la antrenament cu zâmbetul pe buze, cu și mai multă conștiință. Acum trei luni erau în Serie B, astăzi sunt în Serie A și sărbătoresc o victorie împotriva celor de la AC Milan”, a declarat Fabio Cannavaro în interviul de la CBS, potrivit celor de la parmalive.com.

LĂUDAT DE CANNAVARO   Mesaj de încurajare  pentru  Dennis Man,  de la Balonul de Aur 2006 LĂUDAT DE CANNAVARO   Mesaj de încurajare  pentru  Dennis Man,  de la Balonul de Aur 2006

„Pecchia are încrederea clubului”

Fostul câștigător al Campionatului Mondial și al Balonului de Aur a subliniat importanța lui Fabio Pecchia, managerul „Cruciaților”, care a revitalizat jocul echipei. Ales în anul 2022 pe banca tehnică a formației italiene, antrenorul a câștigat, în stagiunea precedentă, titlul în Serie B.

„Pecchia are încrederea clubului. Toți lucrează împreună: antrenor, staff, președinte și director sportiv, chiar și pe piața de mercato. Acest lucru cred că este foarte important.

Cred că Pecchia nu se simte doar ca un antrenor, ci o parte integrală a proiectului clubului. Cred că aceasta este cheia, pentru a câștiga în fotbal trebuie să lucrezi împreună.”, a mai spus fostul mare fundaș italian.

Parma, revenire fantastică în Serie A

Parma a evoluat ultima oară în Serie A în sezonul competițional 2020/21, formația fiind retrogradată din poziția de „lanternă roșie” a clasamentului, cu doar 20 de puncte acumulate. În stagiunea precedentă, Dennis Man&CO au câștigat titlul în Serie B, revenind după o pauză de 3 ani în primul eșalon valoric al fotbalului italian.

Parma a obținut 4 puncte în primele 2 meciuri disputate, depășind toate așteptările. În partida de debut, băieții lui Pecchia au terminat la egalitate, scor 1-1, împotriva celor de la Fiorentina. Dennis Man a fost singurul marcator al „Cruciaților”, reușind o execuție imparabilă de la marginea careului.

Dennis Man s-a remarcat și în victoria obținută în fața rossonerilor, scor 2-1, după ce a înscris în minutul 2. În următoarele etape, Parma va avea 2 dueluri dificile. Este vorba despre o deplasare la Napoli și un meci împotriva lui Udinese disputat „acasă”, pe stadionul „Ennio Tardini”.,

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Milan 2-1

Articol de Achim Sturzu

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”