„Șah-mat rapid” Ce a scris  presa din Cehia , după FCSB-Sparta Praga 2-3: „Cel mai dificil meci al sezonului”
FCSB-Sparta Praga

„Șah-mat rapid”Ce a scris presa din Cehia, după FCSB-Sparta Praga 2-3: „Cel mai dificil meci al sezonului”

  • Presa din Cehia a relatat în detaliu victoria celor de la Sparta Praga, scor 3-2, în fața FCSB, din returul „dublei” manșe din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League.
  • Campioana Cehiei o va întâlni pe Malmo în play-off-ul celei mai mari competiții europene..
  • FCSB „coboară” în Europa League, unde va da în play-off peste LASK Linz (Austria): meciul tur va fi în deplasare, pe 22 august, iar returul acasă, pe 29 august. Dacă pierde cu LASK Linz, FCSB merge automat în grupele Conference League.
Contrariat FCSB l-a făcut să exclame: „ Ne-au călcat în picioare! ” 
Citește și
ContrariatFCSB l-a făcut să exclame: „Ne-au călcat în picioare!
Citește mai mult
Contrariat FCSB l-a făcut să exclame: „ Ne-au călcat în picioare! ” 

Jurnaliștii cehi au analizat partida de pe stadionul „Steaua”.

Ce a scris presa din Cehia după FCSB - Sparta Praga 2-3: „Șah-mat rapid!

La scurt timp după victoria celor de la Sparta Praga, presa din Cehia a reacționat.

„Șah-mat rapid” a titrat o publicație din Cehia, ca o aluzie la cele 3 goluri rapide încasate de campioana României în primele 37 de minute ale jocului.

„Sparta menține speranța că poate deschide porțile Ligii Campionilor, după 19 ani de absență.

Manșa secundă din turul trei preliminar, disputată pe terenul celor de la FCSB, a fost decisă de trei goluri marcate înainte de pauză. Veljko Birmancevic a marcat de două ori, iar Haraslin o dată.

În repriza a doua, gazdele au redus din diferență, însă a fost suficient pentru Sparta, care sărbătorește calificarea.

Jucătorii echipei din Praga și-au făcut intențiile clare încă din prima secundă, demonstrând că nu vor fi la fel de apatici ca în tur.

În minutul 13, au scos la rampă cea mai puternică armă: fazele fixe. După ce Birmancevic a transformat penalty-ul, Stadionul Steaua era plin de nervozitate și proteste, care s-au înăsprit după căderea lui Olaru în zona careului Spartei”, a notat publicația sport.cz.

Jurnaliștii de la isport.cz au scris despre finalul dramatic și „nebun” de partidă, în care FCSB a căutat cu disperare egalarea.

 „Prima jumătate de vis a fost îndeplinită. Dramă la finalul meciului. Au fost momente nebune. Erau aproape să se înece într-un cazan cu treizeci de mii de oameni. Cu toate acestea, în cele din urmă, spartanii au scăpat de pericol.

După o victorie cu 3-2 la București împotriva echipei FCSB (și un egal 1-1 în primul meci la Praga), ei se califică în play-off-urile Ligii Campionilor, unde se vor confrunta cu Malmo din Suedia.

Au pus bazele succesului în prima repriză, când au marcat de trei ori, în timp ce în a doua parte s-au lăsat copleșiți. Dar nu zdrobiți”.

Jurnaliști cehi nu l-au uitat nici pe Gigi Becali

Publicația cehă eFotbal a notat că meciul cu FCSB a fost cel mai greu test din acest sezon pentru Sparta.

De asemenea, nici patronul campionei României nu a fost uitat de jurnaliștii cehi, cei care o consideră pe FCSB „cea mai cunoscută echipă din România”

Din multe considerente, a fost cel mai dificil test al sezonului. A fost o vreme de iad în București și FCSB a intrat în meci foarte motivată.

Sparta, însă, a făcut o primă parte fantastică, și-a asigurat locul în play-off-ul UEFA Champions League și l-a redus la tăcere pe patronul celui mai cunoscut club din România, Gigi Becali”, a notat sursa citată.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”