Fără cuvinte Florin Maxim, după înfrângerea cu Astana: „Trebuie să ajung în vestiar  să le cer o părere ”
Florin Maxim. Foto: Sportpictures

Fără cuvinteFlorin Maxim, după înfrângerea cu Astana: „Trebuie să ajung în vestiar să le cer o părere

  • Florin Maxim (43 de ani) a recunoscut greșelile făcute de Corvinul Hunedoara în meciul pierdut cu Astana, scor final 1-2.
  • Tehnicianul român rămâne optimist în privința șanselor echipei sale de a răsturna rezultatul și de a obține calificarea în Conference League.
Convins  Charalambous despre  Tănase la FCSB vs Alibec la Farul: „Transferul pe care l-am făcut noi este cu siguranță  mai bun ”
Citește și
Convins Charalambous despre Tănase la FCSB vs Alibec la Farul: „Transferul pe care l-am făcut noi este cu siguranță mai bun
Citește mai mult
Convins Charalambous despre  Tănase la FCSB vs Alibec la Farul: „Transferul pe care l-am făcut noi este cu siguranță mai bun ”

În urma înfrângerii suferite de Corvinul Hunedoara în fața echipei Astana, scor 1-2, antrenorul Florin Maxim a subliniat lecțiile pe care echipa trebuie să le învețe înaintea returului.

„Singura dată când nu îmi găsesc cuvintele este acum. Trebuie să ajung în vestiar să le cer o părere”, au fost primele cuvinte spuse de tehnicianul român.

Florin Maxim a evidențiat greșelile făcute de Corvinul Hunedoara

Maxim a recunoscut că echipa sa a avut probleme în gestionarea jocului.

„Le-am spus să nu forțăm, să nu îi introducem în joc. Ei au așteptat, au avut răbdare. O echipă Matură!

Dacă te uiți pe lotul lor având în componență 12 internaționali, se vede! Au știut să sufere, dar nu pot să spun că m-au surprins”, a mai spus Maxim la finalul meciului.

Două goluri foarte ușoare. E frustrant să aibă timp la primul gol să facă două atingeri. Sper să învățăm și să mergem mai departe”, a declarat Maxim despre lejeritatea cu care a primit Corvinul golurile Florin Maxim

Învățăturile trase de Florin Maxim după meciul cu Astana

După înfrângerea în fața echipei Astana, Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a vorbit despre necesitatea unei abordări mai eficiente.

„Au fost mai pragmatici, asta vreau să le transmit și băieților. După 1-0 la pauză, să nu punem piciorul pe minge timp de 15 minute...Sunt jucători cu calitate, dar pe Tomasov, dacă îi blochezi piciorul stâng, nu poate finaliza.

Ieșirea în întâmpinare este o problemă a noastră. Avem tendința să ne retragem, să lăsăm adversarul să vină”, a declarat antrenorul, după ce echipa sa a primit două goluri similare.

Florin Maxim a mai declarat că echipa s-a confruntat cu „niște probleme cu răcelile de la Rijeka. Și acea problemă s-a sedimentat puțin”.

Corvinul încă speră la calificare în Conference League

Thenicianul de pe banca Corvinului Hunedoara încă mai speră la o calificare în returul din Kazahstan.

„Parcă am fost incapabili să reacționăm. Am avut o tresărire de orgoliu, dar e o dublă, cum o repriză nu au arătat ei bine. Mergem la ei să ne calificăm.

Nu pare imposibil; au jucători de calitate. Se poate întoarce rezultatul”, a mai spus Maxim.

Returul dintre Astana și Corvinul va avea loc miercuri, 14 august, la ora 17:00.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5