Mesaj de suflet  Florinel Coman și-a luat la revedere de la FCSB: „Sper că drumurile noastre  să se intersecteze  din nou”
Florinel Coman Foto: Al Gharafa

Mesaj de suflet Florinel Coman și-a luat la revedere de la FCSB: „Sper că drumurile noastre să se intersecteze din nou”

  • Ajuns în Qatar, la Al-Gharafa, Florinel Coman (26 de ani) nu și-a uitat fosta echipă și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Campion cu FCSB sezonul trecut în Liga 1, Coman a ținut să le mulțumească tuturor membrilor staff-ului, dar și suporterilor după cei 7 ani petrecuți la gruparea roș-albastră.

Mesajul lui Coman pentru FCSB

Dragi Steliști,

După 7 ani extraordinari petrecuți împreună, a venit momentul să vă spun «la revedere». Vreau să mulțumesc din suflet întregului staff al FCSB pentru tot sprijinul, încrederea și momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

Îmi amintesc cu bucurie ziua în care mi-am început călătoria alături de voi și datorită vouă am reușit să devin omul care sunt astăzi.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără suportul necondiționat al fanilor, cărora vreau să le mulțumesc din suflet și pe care îi rog să susțină, să sprijine și să fie alături de echipă în continuare.

Vă doresc mult succes în continuare și sper că drumurile noastre să se intersecteze din nou. #forțasteaua“, a fost mesajul lui Florinel Coman pentru gruparea antrenată de Elias Charalambous.

De asemenea, Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de administrație al celor de la FCSB a lăsat și el un comentariu la postarea lui Coman:„Al nostru pentru totdeauna!“.

5.250.000 de euro
a încasat FCSB pentru transferul lui Coman

Florinel Coman și-a primit botezul

Internaționalul român li s-a alăturat colegilor de la Al-Gharafa în cantonamentul de vară în cursul zilei joi și a efectuat deja primele antrenamente cu gruparea quatareză.

Colegii l-au sărbătorit pe Coman după primul antrenament, iar ca să surprindă și mai bine momentul sosirii, cei de la Al-Gharafa au realizat un clip video.

Florinel Coman ar putea debuta oficial pentru echipa din Qatar, pe 9 august, atunci când este programată partida cu Al-Khor, din prima etapă a campionatului quatarez.

FCSB - Petrolul  LIVE de la 21:30: gazonul de pe Ghencea arată  îngrozitor  + modificare de ultimă oră în echipa de start
Liga 1
20:54
FCSB - Petrolul LIVE de la 21:30: gazonul de pe Ghencea arată îngrozitor + modificare de ultimă oră în echipa de start
Citește mai mult
FCSB - Petrolul  LIVE de la 21:30: gazonul de pe Ghencea arată îngrozitor + modificare de ultimă oră în echipa de start
Credinciosul Politic  Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „ Dumnezeu este pe primul loc ”
Liga 1
20:00
Credinciosul Politic Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „Dumnezeu este pe primul loc
Citește mai mult
Credinciosul Politic  Starul lui Dinamo spune că jucătorul său favorit e un mare stelist și vorbește despre religie „ Dumnezeu este pe primul loc ”
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2  Propunere inedită a unui președinte de club din  Italia   
Campionate
17:46
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2 Propunere inedită a unui președinte de club din Italia
Citește mai mult
CHAMPIONS CU ECHIPE DIN liga 2  Propunere inedită a unui președinte de club din  Italia  
FC Argeș renunță la Dică  Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri:  „Succes în carieră”
Liga 2
17:06
FC Argeș renunță la Dică Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri: „Succes în carieră”
Citește mai mult
FC Argeș renunță la Dică  Antrenorul, pus pe liber după doar 7 meciuri: „Succes în carieră”