Durere   Mbappe  nu a mai suportat și a cerut schimbare în prelungirile partidei cu Portugalia
Kylian Mbappe, la Euro 2024 / Foto: Imago

Durere Mbappe nu a mai suportat și a cerut schimbare în prelungirile partidei cu Portugalia

  • Kylian Mbappe (25 de ani) nu a mai suportat durerile la nas și i-a cerut selecționerului Didier Deschamps să fie schimbat în prelungirile partidei pe care Franța a disputat-o, vineri, împotriva Portugaliei, în sferturile de finală de la Euro 2024.
  • În pauza dintre reprizele de prelungiri, Kylian Mbappe a fost înlocuit de către Bradley Barcola.

Kylian Mbappe are în continuare probleme din cauza accidentării suferite în meciul din grupă cu Austria.

Atunci, un adversar l-a lovit cu umărul în figură și i-a spart nasul. Atacantul celor de la Real Madrid a fost obligată să joace cu o mască de protecție restul partidelor, însă nici așa nu a fost ferit de probleme.

Vineri, în minutul 53 al meciul Franța - Portugalia, Kylian Mbappe a fost lovit cu mingea în figură, în lateral, însă balonul i-a mișcat masca de pe față, iar durerile la nas au revenit instant.

Fotbalistul și-a dat imediat masca jos, în timp ce își masa zona nasului. A cerut insistent intervenția echipei medicale.

„Centralul” Michael Oliver a întrerupt partida pentru ca starul francez să primească îngrijiri medicale.

Totuși, Mbappe a putut să continuă meciul, până la finalul primei reprize de prelungiri.

Mbappe n-a putut încheia meciul cu Portugalia din cauza durerilor

Mai exact, în momentul în care cele două echipe se pregăteau să schimbe terenul pentru ultimul sfert de oră până la penalty-uri, Mbappe a fost văzut dându-și jos banderola de căpitan, ce avea să ajungă pe brațul lui N`Golo Kante.

Așadar, din minutul 106, Kylian Mbappe a părăsit terenul, iar în locul său a intrat fostul său coleg de la PSG, Bradley Barcola.

La câteva minute după schimbare, Kylian Mbappe a fost surprins de camere în timp ce ținea o compresă în zona nasului.

Așadar, Franța a trebuit să se descurce pe finalul de meci fără atacantul celor de la Real Madrid în finalul de joc.

  • Pe 16 iunie, Kylian Mbappe este așteptat să fie prezentat oficial în tricoul celor de la Real Madrid, în fața a 80.000 de fani, pe „Santiago Bernabeu”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5